Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment el a kedvem a masztitól?
Figyelt kérdés
Eddig rengeteget, tényleg nagyon sokat masztiztam, de több, mint 1 hete az egyik kis "játékommal" átszakítottam a szűzhártyám. Megijedtem, de attól még elélveztem. Hogyan vagy mitől jöhetne vissza a kedvem? Imádtam masztizni és álmodozni a kemény farkakról... és nem, nem kamu a kérdés, se én, a kérdező:) Csajból vagyok.2019. dec. 25. 13:24
11/16 anonim válasza:
Képzelj el egy pasit, aki letérdel elébed, alázatosan, és mint egy rabszolga, erősen, de egyben kellő gyengédséggel, elkezdi nyalni, falni, smárolni a puncid a legkülönfélébb tempóval és technikával. Időnként harsány pengetésbe kezd a nyelve hegyével, és mint egy hangszer húrját, úgy peckeli a csiklód. Te ettől néha beremegsz, mint egy kisebb áramütéstől, de élvezed. Közben nyal tovább, mély a lélegzetvétele, és olyan férfiasan sóhajtozik. Majdnem, hogy belefullad a puncidba, de nem áll le. Te pedig finoman beletúrsz a hajába, és még erősebben magadhoz húzod, és elkezdesz össze-vissza kéjesen nyögni, meg sóhajtozni. És ez megy a végtelenségig, amíg bírjátok szusszal.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, még sose nyaltak ki:"
2019. dec. 25. 15:06
13/16 anonim válasza:
Pedig én tényleg csak segíteni akartam rajtad, mert ilyen jóindulatú vagyok, hátha... :( Azért Boldog Karácsonyt. :D
14/16 érdeklődő35 válasza:
Ha még nem nyaltak, akkor szurkolás helyett inkább a nyalás! Hidd el, sokkal jobb! 🤩😁
15/16 A kérdező kommentje:
Hát... nem, még nem nyaltak. Ne haragudjatok
2019. dec. 25. 16:56
16/16 érdeklődő35 válasza:
Majd csak meg tudunk valahogy bocsátani🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!