Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nincs kedvem talizni mert nem csókol meg szex közben?
Figyelt kérdés
Múltkor lefeküdtem egy ismerősömmel, már évek óta ismerjük egymást. Jó volt a szex, de ez az egész, hogy nem csókol meg elrontotta az egészet. Most újra akar találkozni, de én így nem akarok. Mit találjak ki?2019. nov. 16. 12:44
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg miért nem akar megcsókolni
2/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Kérdezd meg! Dugni dugsz vele, de kérdezni nem mersz?
3/8 anonim válasza:
Rohadt egyszerű, mert csak üríteni jár (gondolom férfi) és abszolút nem vonzod, csak annyira hogy felálljon rád neki.
5/8 anonim válasza:
És csak ez az egyetlen pasi van a világon? Más is szívesen kielégítene, és még meg is csókolna!
6/8 anonim válasza:
Gyere el hozzám és mondd hogy bocs de alakulóban van valakivel és nem lenne tisztességes ha veled is lennék közben. :) Az első részt leszámítva a másodikat komoylan írtam bár az igaz h imádok csókolózni ha a csaj szájhigiéniája rendben van. :)
35F
7/8 anonim válasza:
A ribiket, qrvakat nem szokás. 😃
8/8 anonim válasza:
Vagy csak nem annyira szeret csókolózni. Baromság ez az üríteni jár, csak arra kellesz neki duma. Én is szexkapcsolatban vagyok, a pasi meg állandóan csókolózna, ha tehetné, mert annyira imádja. Nálunk én vagyok az, aki kevésbé szereti, de mivel tudom mennyire izgatja, azért mértékkel benne vagyok. :) Mellesleg kérdezz rá nyugodtan. Ő anno megkérdezte tőlem nyíltan, hogy nem szeretek csókolózni vagy valami baj van. Normálisan megbeszéltük, hogy én valamiért erre kevésbé gerjedek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!