Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az miért van? Hogy a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van? Hogy a pasim mikor ismekedtünkallandoan talizni akat velem amiota összejöttünk azota meg folyton leraz valami ürügyet keres.

Figyelt kérdés

2014. dec. 14. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
megkapott! már nem kell érted küzdenie!
2014. dec. 14. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert még fiatal kölyök.. sok gyerek ezt csinálja..így lesznek a 2 hetem "kapcsolatok".

Max 1 hónapot adok nektek, de valószínű még az is bőven sok lesz.

Hogy miért? Mert nem tudja mi egy kapcsolat.. tetszettél neki, járni akart veled, aztán meggondolta magát lényegében rögtön.

Felnőttek ilyen nem csinálnak. Majd kinövi, ahogy általában mindenki.

2014. dec. 14. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:
hat pedig nem feküdtem levele meg réggeben is ismerkedtünk és akkor nemet mondtam neki maradtun haverok.
2014. dec. 14. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:

"Hogy miért? Mert nem tudja mi egy kapcsolat.. tetszettél neki, járni akart veled, aztán meggondolta magát lényegében rögtön.

Felnőttek ilyen nem csinálnak. Majd kinövi, ahogy általában mindenki."

na hát leginkább ez,, már "megunt" azt ennyi

2014. dec. 14. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a szex számít..ebben a korban még egyáltalán nem. Az egy korosztállyal fentebb van.

Nekem is nem egy olyan ismerősöm volt általánosban meg gimi elején, akik 2 hétig voltak együtt valakivel. Rohantak valaki után, összejöttek, szájrapuszin kívül nem volt semmi, aztán képbe jött egy másik csaj/srác és az illető tovább állt. KErülni kezdte a másikat, nem kereste őt, stb. És végül szakítottak.

Meg is unt egyből.. van ilyen. Mint mondtam, majd kinövi. Ahogy te is...nem fogsz belemenni olyan kapcsolatokba amit már kilométerekről látni, hogy semmi értelme.

2014. dec. 14. 12:45
 6/9 A kérdező kommentje:
hat facen kapcsolatban vagyunk és ö kezdeményezte hogy legyünk kapcsoltba és sokszor ràm ir hogy mi a helyzet..
2014. dec. 14. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Megismert.Ennyi.
2014. dec. 14. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:

ÉS amúgy találkozni is szoktatok?! :D

Facen kapcsolatban vagyunk és néha rám ír.. atyaég.. Ilyenkor mindig elszörnyedek, hogy hol vannak most a mai gyerekek/tinik.

Mindent megteszek azért, hogy a gyerekeimből majd egy értelmes embert neveljek, akiknél nem ott kezdődik egy kapcsolat, hogy f*zbukon ismerjük egymást.

2014. dec. 14. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
persze szoktunk csak miota összejöttünk valahogy visszabb vett ,elötte meg nyomult ezerrel .
2014. dec. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!