Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy mas lányok szeretik a kikotozest, fenekelest, lefogast, fojtogatast szex kozben?
Ez teljesen jó, nem perv.
Nekem tetszik 33F.
Kikötözés, vagy arra vágyás szerintem kifejezetten gyakori, sok barátnőm szerette.
A perverzió mindig viszonylagos. Nekem a fojtogatás már kicsit erős, vagy inkább veszélyes, de még izgató.
A fenekelés gondolata annyira nem izgat, de ha őt igen, akkor jó eséllyel engem is. Ilyennel nem rémlik, hogy találkoztam volna.
45F
Ha nagy általánosításban nézzük, szerintem minden nőben benne van egy kicsit, hogy titkon vagy nyíltan vágyik az ilyen dolgokra. Valakiben nagyon benne van, el sem tudja képzelni a szexet nélküle (én például ebbe a kategóriába tartozom), de van, akinek kicsit extrémebb helyzetekben támad kedve ezekhez.
Meg persze a nők másik csoportja, akik szeretnek irányítani, uralkodni a pasin. Ezt például én el sem tudom képzelni, milyen lehet.
Szóval visszatérve, szerintem ez egyénfüggő, de azokban a nőkben, akik az alárendeltebb szerepet játszák, ha csak egy minimális szinten is, de megvannak ezek a vágyak.
Utolsó vagyok.
Eddig még egy férfi sem utasította vissza, mikor elmondtam neki, hogy mitől lenne élvezetesebb számomra a szex. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!