Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire általános, hogy az a prostituált aki kiírja a lapjára az anális szexet lehetőségként, az valójában nem is vállalja?
Lakásos lányokra gondolok...
Van olyan, hogy valaki még a telefonban is vállalja, de élőben már a férfi nagy méretére hivatkozva (még ha egyáltalán nem is nagy neki) elutasítja...
A kérdés az, hogy mennyien csinálják ezt?
A
popsit "vállaló" hirdetők csak egy kis része, kb. a felük, vagy a többség?
Nyílván ezt Ti sem tudhatjátok biztosra, én csupán a tapasztalat alapú meggyőződésetekre vagyok kiváncsi.
Konkrét sztorit is írhattok, ha gondoljátok, de nem ezért írtam ki a kérdést...
Előre is köszi!
Úgy hirdetik hogy: popsiba, ha megkérsz, mérettől függően...
Plussz pénzért, ha nem túl nagy.
Gondolom a tiéd "túl nagy"...
Eléggé általános.
Sok csaj mindent kiír,aminek felé se igaz, ezért kerülendőek azok a lányok akik járják a nagyvárosokat, és 1-2hetig vannak csak egy helyen. Olyat keress aki régóta hirdet ugyanott, próbáld ki, és ha bejön menj mindig hozzá,így nem ér csalódás.
A többség a pénzlehúzásról szól,csak alap dolgok, minél gyorsabban, és jöhet a következő.
Köszi!
Nekem eddig hárommal volt tapasztalatom még évekkel ezelőtt...
Az első lány (18 volt akkor Ő, én meg 19) akinél voltam hírdetett mindent, mélytorkot, kényszerfranciát, lenyelést, rimjobot, és anált...
Nekem csak a mélytorokra lett volna igényem, de a nagy méretemre (ami kb 13 cm) hivatkozva nem teljesítette a kérésemet.
Biztos vagyok benne, hogy a felsoroltakból a többiben sem lett volna benne...
Mégis mára 20 pozitív értékelése van, s csak 2 elutasított.
Bár jelenleg fenn sincs.
A második nő akinél voltam, Ő 30+-os volt, azt gondoltam hogy semmiben nem lesz benne a vállaltak közül, mert minden az alapban volt, mégis kellemesen csalódtam.
De már ez a nő sem hírdet.
Az értékelései egyébként tiltva voltak...
Az utolsó élményem egy olyan lánnyal volt, aki nagyon nyersen részletezi az online felületen, hogy mit lehet vele csinálni, de ehhez képest csak nagyon alap dolgokban volt benne...
Nála sem mostanában voltam, egy időre Ő is inaktív volt, de most újra láttam a hírdetését és nagyon meglepett, hogy mennyire sok pozitív értékelése van, negatív meg alig.
Szóval az a baj, hogy az értékelések sem segítenek valami sokat, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. :/
Gondolkodj már picit. Ezeknek az értékeléseknek a 90%-a vagy kamu, vagy megrendelt. A negatívokat meg töröltethetik. Természetesen nem ingyen. Az újraregelés is gyakori.
Egy hatalmas maffia ez az egész netes prosti biznisz. Nem csodálnám, ha a feketegazdaság keményen bennelenne. Hazugság az egész és mese.
Meg mi ez már, tiltott értékelések? 😃
Ott kúrnak át ezek a retkes rongyok ahogy tudnak. Mert megtehetik... most emberkedsz, hogy a 13 centi az mégse nagy? Átjön a szomszéd szobából a tuskó, és úgy lefejel, hogy a frontális lebenyed a segglyukadon jön ki, ektoplazmaként.
Azért van amiért a #2-es is leírja, szimpla markegintfogás, csak ugyebár itt nincs fogyasztóvédelem hogy megreklamáld a "terméket" ha nem azt kapod ami a leírásban szerepelt. Ld. az esetét amikor köze nincs a feltöltött képnek a valósághoz (vagy mert 5 évvel ezelőtti szétphotoshoppolt).
Ez csak hirdetés amivel odacsalják a kuncsaftot, ha meg már ott van akkor a többsége nem fordul vissza. Ha erre vágysz akkor meg kell beszélni előre telefonon, vagy extra pénzt ajánlani - egy prostinál az a legbiztosabb bármit is szeretnél.
Én kb. 20 alkalommal voltam, és majdnem mindig kértem popószexet is.
Ketten voltak, akik nem vállalták, de nekik az adatlapra is ki volt írva hogy méretfüggő. (15/5cm vagyok)
A lányok kb. harmada viszont csak egy pozícióban vállalja a popót, négykézláb állva.
A beszamolok.hu -n szoktam választani, ott megírják a kuncsaftok a tapasztalataikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!