Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha teljes munkanélküliség lenne nem lenne munka szinte egyáltalán akkor elmenétek prostituáltnak dolgozni?
Tanulj meg helyesen írni és lesz munkád
Aki k.-nak áll az meg ne csodálkozzon ha megakarják b.-ni
Először is nem "beteg aberrált", aki volt már prostinál.
Lehetnek olyan élethelyzetek, amikor nincs barátnőd, nincs időd ismerkedni, és megtetszik valamelyik lány a beszamolok.hu-ról.
A másik; mindenki azt teszi pénzzé, amilye van.
Én radiológus szakorvos vagyok, egy mri felvétel alapján meg tudom mondani, hogy mi a baj. Ezt sok évig tanultam, ezt a tudásomat tudom "eladni".
Ha egy fiatal lány csinos, akkor a szépségét, és a kívánatosságát tudja eladni.
Én ezt SEM tartom "beteg aberrált" dolognak.
Nem!
ahhoz kūlön egyfajta szemèlyisèg kell.
Vannak ulyanok akik egy nap alatt keresnek kb 20-30 rugòt de van vannak olyanok, hogy inkâbb napi 3 fickò átmegy rajtuk elviselik mert könnyebb lepippantantani valakit mint a gyártòszalag melett állni 8òrát!
Erre sztem szūletni kell.vagy nagyonon kètsègbe kell esni!
Inkább a munkakerūlès vagy a szex miatt választják ezt.
Azèrt ìrtam szemèlyisèg kèrdèse ki mit akar mindennek megvan az elönye ès hátránya.
"...azt teszi pénzzé, amilye van.
Én radiológus szakorvos vagyok....
Meg helyesírás-guru?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!