Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha teljes munkanélküliség lenne nem lenne munka szinte egyáltalán akkor elmenétek prostituáltnak dolgozni?
Miquel:
nem vagyok helyesírás-guru, szerintem összetévesztesz valakivel.
A véleményemet írtam le, lehet ve egyetérteni, vagy egyet nem érteni.
Ja, tényleg, elírtam.
Akkor:
azt teszi pénzzé, amilyen képessége van.
Nem kell ahhoz teljes munkanélküliség, hogy valaki megalkudjon akár az ördöggel is. Kb 20 éve a megyeszékhely felé autózva felvettem egy lányt, aki az útmenti buszmegállóban várakozott. Reggel fél nyolcra járt az idő, azt mondta, meghallgatásra megy egy céghez, ott akar dolgozni.
Kb egy hét múlva ismét felvettem, ismét állásinterjúra ment. Aztán még kétszer megismétlődött az eset, utána már nem a buszváróban állt, hanem egy erdős részhez leágazó kis mellékútnál strichelt. Érdekelt, mi van vele, ezért megálltam beszélgetni. Megtudtam, hogy egy zsákfaluban lakik, az apja feketén dolgozott egy fakitermelésnél, de baleset érte, azóta semmilyen jövedelme nincs. Az anyja cukros, évek óta nem dolgozik, valamennyi rokkantnyugdíjat kap. A kistestvére most kezdi az iskolát, napról napra tengődnek, a téli tüzelőről még csak álmodni sem mernek. Őt nem veszik fel sehova, mert nem szeretik a bejárók buszbérletét finanszírozni. (Úgy tudom, azóta változott a törvény.) Nem ezt az életet szánta magának, de jelen pillanatban nem tud mit kezdeni, hiszen ő az egyetlen a családban, aki keresőképes (lenne).
Mondjuk a csaj nem volt egy bombázó, az alkata is meglehetősen amorf, az arcberendezése is előnytelen. Fogalmam sincs, talált-e így kuncsaftot, s ha igen, azok mennyiért voltak hajlandók elvinni.
Szóval nem tudhatjuk, kit mi visz rá, hogy prostinak álljon. Tudok persze ellentétes példát is mondani. Az egyetemen 4 olyan évfolyamtársnőm volt, aki ilyen módon kerestem meg a betevőt. Ebből mindössze egy! vált meg később a "szakmától", a másik hármat elkapta a gépszíj, és kiöregedésig prosti maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!