Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként nem izgat az egyéjsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként nem izgat az egyéjszakás. Van így más is?

Figyelt kérdés

Fantázia szintjén tetszik, pár éve még talán benne is lettem volna de mostanában úgy érzem, egyszerűen kell egy alapszintű ismertség és bizalom.

Szerintem ebben benne van hogy több mint 3 évig kapcsolatom volt, 4 honapja lett vége. Azóta randiztunk is egy lánnyal (eleg keveset talalkoztunk szoval ő kb egyejszakas kategoria) aki volt is az ágyamban, a petting jól ment de amikor behatoltam volna, elvesztettem a lelkesedést. Szóval csókolózni, pettingelni izgalmas új nőkkel de a behatolást nem tudom egyszerűen elképzelni.

Van így más is?

24/F

2019. dec. 22. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2019. dec. 22. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, vannak néhányan, bár a többség ha már a "célnál" van akkor használja és el is süti a fegyvert. Más okból vesztetted el a lelkesedésedet, inkább komplexus, vagy még nem engedted el teljesen fejben az exedet. Ezzel együtt az sosem árt, ha megismered a partnered és érzések is kötnek hozzá, attól csak jobb a szex :)
2019. dec. 22. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szex nem egészen testi dolog. Miért akarnám hogy egy idegen nő élvezze amit teszek vele? Inkább a szerelem kiegészítése.

Ezért nem szeretnék soha hármasozni, ezért nem csalok meg senkit és nem alkalmi szexelek.

Mondjuk nekem a kaland egész mást jelent. Pl egy 4 kerekű 600-zal menő verseny motort megkapni kipróbálni, vagy helikopteren utazni. Vagy egyszer a távolabbi jövőben harcolni egy saolinnal . Nem azért mert erős volnék, hanem mert ő hogy csinálja.

2019. dec. 22. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont így ahogy írtad. Fantázia szinten igen, de inkább egy hosszú távú tartós kapcsolat.
2019. dec. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!