Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez a férfiaknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a férfiaknál, vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok szingli, egy nagy csalódás óta nem igazán akarok komoly kapcsolatot, de az ág igazság,hogy komolytalant sem. Azért tettem rá pár kísérletet, szám szerint 3at, amikor már nehezen viseltem a szexualitás hiányát. Mindhárom esetben a pasiknak nem volt erekcios problémájuk, viszont az aktus 1-5 perc között véget is ért számukra, nagyon hamar elmentek.

Ez miért van? Esetleg velem lenne a baj?

24 N

2019. nov. 28. 13:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó nő vagy.
2019. nov. 28. 13:29
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

túl jó nő vagy, ezért olyan gyorsak.

amúgy én bírom akár 6-7 percig is :D

2019. nov. 28. 13:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nagyon szexi nőknél mennek el túl hamar.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem veled van a baj, ha hamar elélveznek. Én ha hamar elsülök, akkor annál jobban bírom a köv. menetet. A kettő között kinyalom a csajt, megujjazom vagy amire éppen vevő
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 1 menetre rendezkedsz be és annyi akkor ez tényleg probléma. Első menetben én is elmegyek hamar de a másodikban sokáig bírom és soha nem volt még emiatt probléma a kapcsolataimban.

Meg igen, valószínű, hogy kívánatos csaj is vagy.

6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább rád nézve pont hogy dícséret. Jó csaj vagy/jó vagy az ágyban, vagy mindkettő. Rájuk nézve meg gáz inkább, hogy nem tudják visszafogni magukat...

30F

2019. nov. 28. 13:33
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne a te hibád, keress olyat, aki nem ilyen...
2019. nov. 28. 13:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert a kapcsolat elején általában ez van... még újdonság vagy, ha dögös is az tovább ront a helyzeten, zavarban vagyunk és gyors tüzelünk... mondjuk nekem új partnernál kapcsolat elején annyi előnyöm van, hogy relative gyorsan újra bevethető vagyok és a 2-3. patron már jóval tovább tart.

kell hozzà egy 2-3hónap mire úgy összeszokok az új partnerrel, hogy hozom a szokàsos 40-50percemet... viszont érdekesség, hogy ilyenkor már nem vagyok több lövetű...

35/f

2019. nov. 28. 13:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt sem értem, aki nem rázza ki a répát minimum kétszer még otthon az első randik alkalmával. Bár ha nagyon jó a csaj teste, akkor ez sem mindig segít.
2019. nov. 28. 13:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez férfi tipus függő, van aki csak néhány perces, van aki 1 óráig is bírja, de az ideális vhol félúton van.

És csak kismértékben függ attól, h jó nő vagy e, régen szexeltek a srácok, fiatalok e, stb.

Tehát adottság is, de lehet fejleszteni is h tovább bírja.

2019. nov. 28. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!