Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál szexkapcsolatban miért alakulhatnak ki érzelmek?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, volt már több kalandom/szexkapcsolatom és egy idő után azt vettem észre, hogy elkezdek nekik hiányozni, többet akarnak. Én még nem állok készen egy kapcsolatra, ezt el is mondom nekik. Érdekelne, hogy férfiak, nálatok miért lehet, hogy elkezdetek kötődni a szexpartnerhez?2019. nov. 8. 13:36
1/5 anonim válasza:
Ugyanazért, mint a legtöbb lány is
2/5 anonim válasza:
A jó szex kötődést erősítő hormonokat szabadít fel.
3/5 anonim válasza:
Aaaa nekem is ez volt, pedig én egyikkel sem terveztem magasabb szintekre lépni, puszta szex volt amit vártam tőlük de volt amelyik utána érzelmileg zsarolt és loholt utánam pedig tudta, hogy részemről ez nem kívánatos, a másik meg egyszer csak hozzám költözött, alig bírtam elküldeni.
4/5 anonim válasza:
Sose kötödök szexkapcsolatba a másikhoz mindig csak a megbeszélt határokig és semmi több !!
5/5 anonim válasza:
Mert nem vagyunk fából! A férfiak nem ba$zógépek, nem álló pöc$ a fémvázon! A nőkhöz vonzódunk. Honnan tudod hogy nem állsz készen? Azért gondolod mert nem szeretsz bele azokba akikkel lefekszel. Ha nálad is jelentkeznének az érzések akkor te is kapcsolatot akarnál.
Mi alapján találod meg amúgy a pasikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!