Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, asszonyok?
Mi az amit szívesen hallanátok a párotoktól,partneretektől egy jó szex után,mik azok a mondatok,gesztusok amik még egy kis pluszt,jóleső érzést adnak hozzá ?
Gondolom más és más életkortól ,helyzettől függően,de mégis érdekelne egy jól sikerült szex után mi lehet ami még a lelkedet is boldogsággal önti el,akár komoly kapcsolatban,akár egyéjszakás után?
"Az állad még matyakos"
Nem lettem boldogabb, de vicces volt 😀
-Imádom az illatod
-Te vagy a legszexibb nő
-Gyönyörű vagy
-Imádom ahogy lovagolsz rajtam, olyan izgatóan csinálod
-imádom,ahogy a farkammal játszadozol, csodás érzés
-inádok benned lenni
24/N
Ha nem mond semmit csak átölel, összebújunk, csendben vagyunk, nekem az is elég.
De ha felugrik és ennyi volt attól rosszul vagyok. Bár nem volt ilyenben gyakran részem szerencsére.
Minden olyan amit komolyan gondol amit érzéssel mond és nem csak odahánnya a szavakat
Pl mikor kócosan,csapzottan,izzadtan azt mondja hogy gyönyörű vagyok vagy Finom az illatom és megölel meg csókol simogat az úgy jól esik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!