Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Vágyom arra, hogy egy szép körmű, gél lakkozott vagy műkörmös kéz csinálja nekem. Sajnos a barátnőm nem hajlandó mégcsak gél lakkozni sem. Pedig én nagyon vágyom rá, hogy egy ilyen formás kis kéz verje ki nekem.
2019. dec. 20. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
normális,ha erre nem lenne hajlandó barátnőm,már cserélném is le,ezt szinte minden nő csinálja.
2019. dec. 20. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

próbáld megbeszélni vele :)

L

2019. dec. 20. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Én is jobb szeretem lakkozott körmökkel csinálni. (L)
2019. dec. 20. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy nem lakkozott vagy nincs műkörme még lehet szép körmű.

Én is képtelen vagyok elviselni magamon a lakkot vagy a műkörmöt. Az utóbbiba bele se merek gondolni, annyira a hideg ráz ki tőle. Ha ő nem szereti akkor tartsd ezt tiszteletben.

2019. dec. 21. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#3: lábakon is, azokkal is? Ha igen, feleségül veszlek. Női lábak, körmök ahhhh.
2019. dec. 21. 00:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel ez a szexuális vágyad így normális - legalábbis sokkal normálisabb mintha kakiszexre meg egyéb dolgokra vágynál. Ez még a legtöbb embernél bőven belefér a keretbe. Beszéld meg vele, hogy te nagyon vágysz rá - s cserébe majd te is megteszel valamit amire ő nagyon vágyik :)
2019. dec. 21. 00:45
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Normális, szerintem is szép látvány mikor gél lakkozott körömmel csinálom.
2019. dec. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!