Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap naturista szaunában voltunk a barátnőmmel. Ő kiakadt azon, hogy nem mindig takartam le magamat, és más lányok láttak, meg én is megnéztem őket. Ez normális?
Nem teljesen értem, mit kérdezel.
A szauna csak nálunk szokott fürdőruhás lenni, én tizenévek óta járok síeléskor osztrák és német szaunákba, és sose láttam textilt, mindenki meztelen. Északibb országokban ez még inkább így van. Ha tehát az a kérdés, hogy ez normális-e, akkor igen, ez a normális.
Ugyanakkor a szaunázásnak van egy kultúrája, ami nem engedi meg, hogy a szexualitás jelen legyen, Érdekes módon, ha van is valakinek ilyen gondolata (személy szerint azt hiszem, hogy igenis, van), a gátlások nem engedik, hogy ezek manifesztálódjanak, és még sosem tapasztaltam, de még csak nem is hallottam róla, hogy valakinek erekciója lett volna a szaunában. Tehát az is normális, hogy megnézzük a lányokat, vagy azok minket.
A barátnőd kiakadt ezen... Ez furcsa, és szerintem nem is normális. De azt hiszem, ez csak túlzott féltékenység, hogy ne mondjam hiszti volt. Nem kell túlreagálni. Elmúlik, amikor rájön, hogy a viszonyod hozzá nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!