Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek kizáró ok, vagy gáznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kizáró ok, vagy gáznak gondoljátok ha eg pasi szűz?

Figyelt kérdés

Vagy ugyan úgy adnátok neki egy esélyt lányok?

Hány éves vagy?

2019. dec. 19. 16:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19:

A kedvességgel nem lenne gond, az megy, de az intelligenciától kicsit messze vagyok. Persze nem vagyok egy tahó.

20:

Igen, a nőgyűlölet (vagyis inkább a feléjük érzett harag) elég gáz. Frusztrált vagyok, de megpróbálok legalább egy kicsit változtatni.

2019. dec. 19. 19:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a 2. pontot fel tudnád adni, minden rendben lenne ismerkedési szempontból.
2019. dec. 19. 19:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Micsoda megbeszélések mennek itt a 76% és 54% válaszolók között. Hoztam popcornt is, hátha bedurvultok.
2019. dec. 19. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Itt ma durvulás. De azért puszild be azt a drága popcornt.:D
2019. dec. 19. 20:14
 25/25 anonim ***** válasza:
Bocsi. Itt ma nem lesz durvulás.
2019. dec. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!