Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kizáró ok, vagy gáznak gondoljátok ha eg pasi szűz?
Figyelt kérdés
Vagy ugyan úgy adnátok neki egy esélyt lányok?
Hány éves vagy?
2019. dec. 19. 16:52
11/25 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy egy tapasztalt és egy tapasztalatlan férfi között kellene választanod, az előbbi mellett döntenél?
12/25 anonim válasza:
54%-os, legalább belátod.
Utolsó bejegyzésedre: Ne mondd már, hogy szerinted egy lány úgy dönt, hogy megnézi, ki szűz és ki nem, és megvan a győztes...
13/25 anonim válasza:
Abból indultam ki, hogy tudja mindkettőről, hogy melyik melyik. De ha kapcsolatban derül ki, sanszos, hogy lapátra kerül csóri hapsi. Ezért érdemes prostival letudni a dolgot. Én így látom.
14/25 anonim válasza:
#11 Nem ez szerint választok...
De ha mégis inkább egy tapasztalatlan, mint egy túl tapasztalt...
15/25 anonim válasza:
Legalább ha te is tudod, hogy ez hülyeség, és teljesen egészségtelen, akkor kérlek, ne terjeszd itt ezt a sületlenséget. Egy idetévedő bizonytalan 17-8 éves srác ne ezt lássa...
16/25 anonim válasza:
Nocsak, van egy ilyen nő is. De a többi sajnos nem így gondolkodik.
17/25 anonim válasza:
Őszintén, ugye nem volt még semmilyen kapcsolatod nővel? Csak akkor tudom elképzelni, hogy ennyire felfaljon egy ilyen téveszme...
18/25 anonim válasza:
Tényleg nem volt. A természet egy hatalmas fityiszt mutatott nekem a dologgal kapcsolatban. Ronda a pofám, meg még egyéb bajok is vannak.
19/25 anonim válasza:
Viszont akkor honnan szeded ezeket a dolgokat? Tapasztalatból ugye nyilván nem. Legalább már csak emiatt is feltételezhetnéd, hogy téves minden, amit gondolsz...
Pl. A Földön rengeteg ronda ember él, és nagyon nagy részüknek van/volt párkapcsolata. Nem mondom, hogy egy lány nem néz szívesen egy jóképű pasira, de ritkán elsődleges szempont párválasztásnál, ha az illető intelligens, kedves, stb...
20/25 anonim válasza:
No meg egyébként megértem, hogy vannak bajaid, és akár depressziós is vagy - nem tudhatom - de ettől még nőgyűlölővé válni már más tészta. Azért sok sikert, remélem, megváltozik a véleményed, és összejön majd valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!