Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire zavar titeket szex közben a gumi?

Figyelt kérdés
Szerintetek is teljesen más érzés gumival mint nélküle? Tényleg ennyire élvezhetetlen úgy?

2019. dec. 19. 01:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Carcinoma*.

Bocs az egyéb elírásokért, az autocorrect állandóan belejavítgat, és nem mindet veszem észre, csak utólag.

2019. dec. 20. 09:24
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Arra a kérdésre pedig, hogy mi van a tablettán, az óvszeren meg a megszakítás kivül:

- pesszárium

- spirál (abból is hormonos, hormonmentes) és a tevhitekkel ellentétben nem szült nők is alkalmazhatják

- spermicid

- természetes módszerek

Ezek közül a természetes módszerek meg a spermicid nem túl megbízható, ahogy a megszakítás sem, de ha már legalább arra vennék az emberek a fáradtságot, hogy a megszakítás mellé még valamit alkalmazzanak, akkor a kettő együtt már egészen megbízható lenne. De nem, inkább csak "majd kihúzom", aztán sorban jönnek a nők abortuszra, mert mégsem jött össze.

A megszakítás sem ördögtől való, de azok válasszák, akiknek egy nem kívánt terhesség belefér az életükbe, és nem kapartatni mennek...

Egyébként sosem értettem igazán, hogy ha a gumit utaljak a pasik, a megszakítás mégis miért olyan népszerű. Annál illuziórombolóbb dolgot, mint mikor a legjobb pillanat előtt kihúzza belőlem a farkát, el nem tudok képzelni. A szex egyik legjobb része, mikor az orgazmusát érzem magamban (óvszerrel is), és pont azt hagyná ki? Hát az még nekem baromi rossz. És nem értem, hogy a pasinak mi jó benne..

2019. dec. 20. 09:31
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Húh, nem szerénykedtél a szavakkal :D :D

Amiket leírtál (az alternatív módszerekről) arról nyilván én is tudtam. Azonban a kérdésem az volt, hogy mi az a "mindkét fél számára optimális".

Amiket felsoroltál, azt kb mind a nő alkalmazza. Szerintem a férfiak 99%-át nem érdekli, hogy az tabletta, spermicid vagy pesszárum csak gumi ne legyen, ugyebár.

Mondjuk mire leírtam voltaképpen eszembe jutott az a naptáras sztori, ahol a ciklus alapján megy... Rizikósabb napokon gumi, egyéb napokon megszakításos. Ez az egyetlen amibe mindkét fél beletesz valamit.

A többi lehetséges gumikerülő megoldást már csak a nő tudja alkalmazni.

Szerintem félreértettél, a "szedjen tabit vagy kocc" megnyilvánulásokkal én érdemben nem foglalkoznék, mert minősíthetetlen.

Azonban ha már egyszer egy kapcsolat meg a szexualitás két ember élvezetéről szól, azt hiszem a lánynak sincs joga korlátozni ebben az élvezetben a másikat és vice versa. Egy stabil párkapcsolatban fixen állandón nem hiszem, hogy helye volna a guminak. Mármint fixen, állandóan.

2019. dec. 21. 02:16
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

"én nem sokat érzek benne, több gumit próbáltam, eddig nem nagyon jött be egyik sem"

Akkor ott a probléma! Nem többet kell használni, csak egyet!:)

--------------

"Az a baj ezekekkel, hogy az ilyen pasik, akik nem hajlandóak kotont húzni 2 dugás után, azok persze arra sem hajlandóak, hogy mondjuk alternatív, mindkét fél számára optimális védekezési modot keressenek, csak jön a "há' szedjé' tablettát" meg "majd kiveszem, meg senki se lett terhes"."

Fenemód kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz... Spirál? Nem véd a HPV-től. Pesszárium? Szintén. Pharmatex? Ismét csak nem. Tehát a lényeg: öt megemlített védekezési mód közül _csak_ az az egyetlen egy az elfogadható, ami a férfi számára kényelmetlen. Öt módszer közül. Ki is az önző és kompromisszumképtelen?

Akkor mire is gondolsz az "alternatív" módok alatt? Mert itt nem arról van szó, hogy a férfi ragaszkodik egyféle módhoz, és minden mással szemben elutasító, hanem éppen fordítva, te mint nő, képviseled azt, amit olyan lekezelő kritikával illetsz más felé.

Választ persze nem adtál az alternatív módokról.

"Nekem úgy is aktuális volt a rákszűrés, szóval kértem egy std szűrést is, és mikor meglett, mondtam neki, hogy én teljesen tiszta vagyok, papírom is van róla, ha ő is rendben van, részemről hagyhatjuk az óvszert. Ő megkérdezte, hogy mit nézessen meg, és kert időpontot az orvoshoz. Szerintem ez egy kapcsolatban teljesen normális és elvárható is lenne. Az ember csak figyeljen már oda a saját egészségére, és ha némi tiszteletet, szeretetet érez a párja iránt, akkor az övére is"

Ha valaki rendszeresen cserélgeti a párjait, több, párhónapos partnerségen van túl, akkor persze. Ha valaki eleve csak komoly kapcsolatban szexel, és ilyen több éves viszonylatokkal számolva már eleve nem is lehet sok (akár csak kettő-három), akkor kifejezetten sértő - de ha a lány így gondolkodna, és elvárná, lehet, be is indítaná a vészcsengőt, hogy akarok-e én vele kezdeni ennek előjelével.

Persze, te magad írtad, "egyik partnerem sem sirta el magát szex közben" - ami feltételezi, hogy 1) volt egy jópár 2) nem kapcsolataid, hanem "partnereid" vannak. Nos igen. Ki mint él, úgy ítél.

"Bár tény, hogy nem olyan régóta dolgozom, de elmondások alapján azért régen ezek a dolgok későbbi életkorban fordultak elő."

Jó, hogy amiről mások könyveket írnak, te egy sorban összefoglalod. Némi szexista felhanggal, ez utóvbit végig következetesen tartva két hosszú hozzászóláson keresztül.

Arra nem is gondoltál, ha régen is előjött ez, későbbi életkorban, akkor más is lehet a háttérben? Mondjuk az, hogy ma már a gyenge, különböző rendellenességekre fogékony génállományt is sikeresen életben tartjuk (ezáltal örökítjük), míg korábban ezt a szelekció kezelete?

"Arról nem is beszélve, hogy a legújabb HPV elleni oltás férfiakra is törzskönyvezve van, nyugodtan beadathatnak a maguk és partnereik védelmében, de valahogy nem szokás.... A gumi nélküli szex az elvárás, de 3 szuritól a rosszullét kerülgeti őket"

Mint láthatjuk, a nőknél sem. Hiszen ha nem így volna, nem lenne miről most beszélnünk (ami ráadásul plusz motivációt is kaphatna esetükben, hiszen kifejezetten az érdekük). Kissé degradáló a stílusod.

"Szerintem ez igen is gáz."

A szexizmus, az tényleg gáz. Mivel, mint írod, most kezdtél bele, vélhetőleg nem lehetsz túl koros (ha csak nem középkorúan döntöttél pályamódosításról). Már huszonéves korodra komplett szexista életszemléleted van. Szép kilátások.

"Ha meg nem fordítanak elég gondot a védekezésre, akkor is a jó szív nagyobbat, mert ugye ő esik teherbe, nem a pasi. Neki kell az abortusz veszélyeit vagy a terhességet vállalni, a pasi meg akkor lép le, amikor akar."

Megint csak: nem a népszerűségi lista éléről kell választani, és akkor sem a korábbi partnerek számából való bizonytalanság, sem az "otthagy a teherbeesés után" témakör nem lenne releváns... Csak hát ugye az evolúciós hatás lassan múlik ki, kevesen tudnak ellene tudatosan tenni.

2019. dec. 21. 13:36
 25/27 anonim ***** válasza:

"Fenemód kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz... Spirál? Nem véd a HPV-től. Pesszárium? Szintén. Pharmatex? Ismét csak nem. Tehát a lényeg: öt megemlített védekezési mód közül _csak_ az az egyetlen egy az elfogadható, ami a férfi számára kényelmetlen. Öt módszer közül. Ki is az önző és kompromisszumképtelen?"

Tessék? Olvasd már vissza a kommentje ismét. Nem egy lehetőséget soroltam fel, csak értelmezni kellene. Azt mondtam, hogy férfiként nem a nőre kellene minden áron a hormonos védekezést raerőltetni, hanem olyat választani, ami mindkét fél számára megfelelő. Attól, hogy nekem nem vált be a pesszárium, meg másnak tökéletes lehet. Attól, hogy nekem nem volt jó a spermicid, a barátnőmnek megszakítás mellett tökéletesen jó volt sok évig. Tény, hogy tökéletes védekezési módot még nem találtak fel, de nehezen hiszem el, hogy ennyi módszer közül egy párnak egyik se legyen jó. Oké, tartós kapcsolatban érthető, hogy egy férfi nem akar állandóan gumit húzni, de az is érthető, hogy egy nő meg nem akar hormont szedni. De nehogy már ne legyen egy olyan módszer se, amire mindkettő azt mondja, hogy megfelelő kompromisszum...

Viszont ha már olyan módszerre térnek át, ami nem véd a fertőzésnek ellen, akkor csak nem ártana egy szűrés.

"Ha valaki eleve csak komoly kapcsolatban szexel, és ilyen több éves viszonylatokkal számolva már eleve nem is lehet sok (akár csak kettő-három), akkor kifejezetten sértő - de ha a lány így gondolkodna, és elvárná, lehet, be is indítaná a vészcsengőt, hogy akarok-e én vele kezdeni ennek előjelével."

29 éves vagyok, a negyedik partnert "fogyasztom". Volt egy 3 éves, egy 8 éves és egy 2.5 éves, plusz a jelenlegi. Nem gondolnám, hogy szégyenkeznem kellene. Az első két partnerem szűz volt, tehát nehéz lett volna bármit összeszedni tőlük. Viszont a harmadiknak volt 6. Ami szerintem szintén nem extrém ebben a korban, de az pont annyit jelent, hogy 6 vadidegen nőnek a szarjait gyűjthette be. Arról nem is beszélve, hogy a 6 partnerének sem valószínű, hogy csak ő volt ugye... Ha csak mindegyik 2 emberrel szexelt rajta kívül, az pont elég.

Szerintem iszonyatosan elmaradott gondolkodás az, hogy ha valaki csak komoly kapcsolatban szexel, akkor biztos nem lehet semmi baja.

"Arra nem is gondoltál, ha régen is előjött ez, későbbi életkorban, akkor más is lehet a háttérben?"

Kimutatott tény, hogy a méhnyakrákok 98%-áért a HPV felelős.

"Mint láthatjuk, a nőknél sem. Hiszen ha nem így volna, nem lenne miről most beszélnünk (ami ráadásul plusz motivációt is kaphatna esetükben, hiszen kifejezetten az érdekük). Kissé degradáló a stílusod"

Én beoltattam magam és javaslom a pácienseknek is. A nőket is kell oltani persze, alap, de a férfiakat sem ártana.

"nem a népszerűségi lista éléről kell választani, és akkor sem a korábbi partnerek számából való bizonytalanság, sem az "otthagy a teherbeesés után" témakör nem lenne releváns.."

Nem saját példa, ugyanis tökéletesen tudok választani. Nem véletlen, hogy a párom sem akad fenn azon, hogy elmenjen szűrésre, mielőtt elhagyjuk az óvszert. Értelmes párt kell választani, az valóban sokat segít. Ezek szerint nekem jól sikerült mindig, mert egyik sem rinyált a gumi miatt, amikor problémájuk volt vele, értelmesen meg tudtuk beszélni és váltottunk.

De tudod emberekkel dolgozom, látok egy pár dolgot. Sőt, ezt az oldalt is rendszeresen olvasom, itt is látok dolgokat.

2019. dec. 21. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
29%

"Tessék? Olvasd már vissza a kommentje ismét. Nem egy lehetőséget soroltam fel, csak értelmezni kellene. Azt mondtam, hogy férfiként nem a nőre kellene minden áron a hormonos védekezést raerőltetni, hanem olyat választani, ami mindkét fél számára megfelelő."

Jó, hogy úgy írsz ilyet, hogy te magad el sem olvasod, mire válaszolsz.

Ezzel kezdtem. A HPV kockázatáról beszéltél. Így kezdtem el - ha már a kezdő sornál elakadtál, hol vegyem fel a felzárkóztatásodat?

Sem a pesszárium, sem a spirál, sem a pharmatex nem véd a HPV ellen, amiről beszéltél.

"Arra nem is gondoltál, ha régen is előjött ez, későbbi életkorban, akkor más is lehet a háttérben?

-> Kimutatott tény, hogy a méhnyakrákok 98%-áért a HPV felelős."

Tök jó. De ismét úgy tűnik, hogy nem olvasod, amire írsz. Szerinted ez mégis miben válasz arra, amit én mondtam?

"Mint láthatjuk, a nőknél sem. Hiszen ha nem így volna, nem lenne miről most beszélnünk (ami ráadásul plusz motivációt is kaphatna esetükben, hiszen kifejezetten az érdekük). Kissé degradáló a stílusod

-> Én beoltattam magam és javaslom a pácienseknek is. A nőket is kell oltani persze, alap, de a férfiakat sem ártana."

Ám továbbra is megáll, amit mondtam. Flegma nagyképűséggel virítottad fel a szexizmust, hogy a férfiak még ennyire sem képesek a párjukért - pedig a nők sem képesek ugyanerre _önmagukért_, mert ugye ha beoltatják magukat, máris tárgytalan a kérdés. Nincs semmilyen HPV.

Könnyelműen csépeled a férfiakat, pedig ez kétszereplős dolog, és egy nő, akit elsősorban érint a veszély, _sem_ teszi ez meg. Akkor minek is szólt a szexista nagymellény?

"Nem saját példa, ugyanis tökéletesen tudok választani. Nem véletlen, hogy a párom sem akad fenn azon, hogy elmenjen szűrésre, mielőtt elhagyjuk az óvszert. Értelmes párt kell választani, az valóban sokat segít. Ezek szerint nekem jól sikerült mindig, mert egyik sem rinyált a gumi miatt"

Én választottam jól, mi ugyanis egyikünk oldaláról sem igénylünk gumit, és mégsem vagyunk HPV-sek.

2019. dec. 21. 18:09
 27/27 anonim válasza:

Régebbi kérdés már, de #20 válaszoló nagyon nagyon egyetértek azokkal, amiket ide leírtál! Tökéletesen igazad van az egészben.

MINDIG arra megy ki az egész, hogy a nő figyeljen, a nő vállalja a felelősséget, a nő, a nő..

Ez nagyon undorító felfogás, ami egy szexuális kapcsolatban történik, azért mind a két fél felelős egyformán.

Amit meg az utánad válaszoló írt.. Istenem.. Eleve hogyan lehet egy gumi okozta "problémát" összemérni hormontabletták szedésével? :D Hát az eszem megáll némely pasin. Te tudod szívem, hogy egy fogamzásgátló tabletta miket tud okozni egy nő szervezetében hosszú távon? Titeket is biztos nagyon bánt a gumi, depressziósak lesztek, sírógörcsitek lesznek, felborul teljesen a szervezetetek, mert fel kell húzni.

Igen, akkor tessék olyan módot választani, ami kompromisszumképes. De ez így nem oké, hogy egy csávó lósz@rt nem tesz meg, a nő meg csak szenvedjen lehetőleg csendesen. Akkor pl. megszakítás még valamivel kiegészítve úgy, hogy mind2 fél igazoltan tiszta.

2022. júl. 23. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!