Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire zavar titeket szex közben a gumi?

Figyelt kérdés
Szerintetek is teljesen más érzés gumival mint nélküle? Tényleg ennyire élvezhetetlen úgy?

2019. dec. 19. 01:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
én nem sokat érzek benne, több gumit próbáltam, eddig nem nagyon jött be egyik sem
2019. dec. 19. 01:13
 2/27 anonim ***** válasza:
23%
ég és föld,gumival inkább sose dugnék.
2019. dec. 19. 01:17
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
ég és föld,sose dugnék gumival...
2019. dec. 19. 01:18
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavaró, de tény, hogy gumi nélkül sokkal jobb. Viszont inkább vállalom azt a kis kényelmetlenséget mintsem állandóan parázzak a terhesség vagy a betegségek miatt.
2019. dec. 19. 01:31
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csúszkál vagy szorít, ami a nagyobb baj, hogy a) olyan, mintha gumit dugnék, gondolom ez nem véletlen b) olyan, mintha egy egyéjszakás kaland volnék. Nem vagyok hajlandó gumit használni ilyen 1-3. alkalom után.
2019. dec. 19. 01:44
 6/27 anonim ***** válasza:
52%

Ég és föld sajnos. Jó sok kellemetlenséget tudott okozni.

Habár sikerült olyat találni amivel tűrhető, kerülöm mint a mérgezett kását.

2019. dec. 19. 01:46
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerencsére nem csak ilyen férfiak léteznek, mint itt...

Érdekes, egyik partnerem sem sirta el magát szex közben, hogy mennyire borzalmas és mennyire nem érez semmit. Persze, elhiszem, hogy jobb nélküle, de azért ez a "sose dugnék gumival", meg "1-3. alkalom után nem hűtők gumit" dolog kiabranditó.

Az a baj ezekekkel, hogy az ilyen pasik, akik nem hajlandóak kotont húzni 2 dugás után, azok persze arra sem hajlandóak, hogy mondjuk alternatív, mindkét fél számára optimális védekezési modot keressenek, csak jön a "há' szedjé' tablettát" meg "majd kiveszem, meg senki se lett terhes". Ja, és természetesen neki beteg szűrésre sem hajlandóak elmenni a koton nélküli szex előtt, mert "mit képzelsz, én megválogatom a partnereim"...

2019. dec. 19. 02:43
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Hűtés=húzni.

Neki beteg=nemi betegség

Bocsi, autocorrect.

2019. dec. 19. 02:44
 9/27 anonim ***** válasza:
29%
Nélküle sokkal jobb. Érzem a partnert és intenzivebb az érzés is. Ha a nő ragaszkodik hozzá akkor használom de ha benne van, hogy nélküle, akkor inkább nélküle, megszakítással.
2019. dec. 19. 03:55
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudtam megszokni az elmúlt 15 évben... Egy egészségügyi ürítésre elfogadható a gumi, de egy hosszú, jóízű szexre képtelen vagyok gumival. Ez persze megszokás kérdése szerintem, én nem szoktam hozzá fiatalon amikor még szabad volt bénázni, utána meg már nem is akartam annyira.

Viszont miattam ne szedjen tablettát a hölgy, tényleg kihúzom időben, becsszó! ;) Igyekszem megválogatni a partnereimet és időnként eljárok szűrésre. Aztán veszek antibiotikumot a csajomnak is clamydia ellen...

2019. dec. 19. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!