Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek bejön ha egy lány okos? 22L
Egy barátnőm azt mondta h szerinte a pasik jobban szeretik a butácska nőket, akikkel nem kell vitatkozni, ha nem értenek vmiben egyet stb.
De én nem értek vele egyet. Ha magamból indulok ki akkor én szeretem az olyan férfiakat akik okosak. Ez sztem tök szexi.
Persze nem azokra értem akik csak okoskodnak, és mindenbe beleütik az orrúkat.
Ti szexinek vagy ezt inkább hátránynak tartjátok ha egy lány okos, és több témáról is lehet vele beszélni, nem csak a szexről?
A buta csajokat azért szeretik a pasik, mert nem agyalnak annyit, és nem kell őket hetekig fűzni, ez előnyös ha a férfinek teli van a töke. Akkor nem beszélgetni akar... :-)
A nők is jobban szeretik a rossz-fiúkat, mert azok jobbak az ágyban, de férjnek jófiút választanak, talán azért, mert az nem csalja meg őket... :-)
De persze ezt is embere válogatja.
És ez hogy függ össze? egy rosszfiú nem lehet okos? :)
Sztem van egy réteg, aki szereti a butább lányokat. Általában ezeknek az embereknek inkább a külsőségek a fontosak.
Másrészt kb mindenki az azonos intelligenciával rendelkező partnert keresi (és a legtöbb ember meg van győződve, hogy amikor az észt osztották, ő a sor elején álldogált).
Én inkább úgy fogalmaznám át, hogy a buta nő nagyon taszító számomra.
Hát én nem szeretem a buta nőket!
Viszont akinem van egy csöpp esze, az nem egy olyan pasit választ mint amilyen én vagyok! Na ezért vagyok még mindig agglegény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!