Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tudom dugni magamnak a dezodoros flakont. Ez bejön a pasiknak? 18L
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 17:13
2/18 anonim válasza:
1) K_rvára nem biztonságos azt feldugni magadnak. Egyrészt nem higiénikus, másrészt nem erre van kitalálva. 3000 Ft-tól lehet venni ilyen célra intim játékot. Nem lehetsz annyira igénytelen, hogy sajnálod rá a pénzt.
2) Biztos van olyan pasi, aki erre felizgul, de ez a pasi sajnos nem én vagyok.
26/F
3/18 anonim válasza:
Ezt bárki fel tudja, ha akarja.
5/18 anonim válasza:
Ha a popsidba, az nagyon durva.
Ha punciba, nagyon jó.
Mindenhogyan bejön.
🙂
6/18 anonim válasza:
Az, hogy egy barlang van a lábad között? Biztos bejön, nekem nem. XD
7/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Nem szeretem az igénytelen lányokat.
8/18 anonim válasza:
Dezodrból sokféle létezik, és én megijednék, ha egy 250 milliliteres flakont fel tudnál dugni magadnak. Hogy stílszerű legyek ()inádba szállna a bátorságom.
10/18 anonim válasza:
Ha egy lány csak popsiba dugja fel, az nagyon bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!