Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra ez bejön?
Figyelt kérdés
Ha utána fordultok egy nőnek, és ő meg visszanéz, többször is.
Mit jelent ez számotokra?
2019. okt. 20. 19:42
3/9 anonim válasza:
Bejön, nem is lehetne annál egyértelműbb a helyzet. :)
4/9 anonim válasza:
Azt hogy visszanézett... attól is függ hogy milyen a tekintete, mi van a másik "szemében". Ha érdeklődés, nyitottság akkor naná, hogy bejön, akinek van vér a pucájában olyankor szokott elmosolyodni, kacsintani, köszönni, társalgást kezdeményezni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieknek!
2019. okt. 20. 19:59
6/9 anonim válasza:
Azon kezdenék el gondolkodni, hogy vajon feljelent e hogy a seggét bámultam.
8/9 anonim válasza:
Az hogy felhívás lenne egy keringőre!!😉
9/9 anonim válasza:
Nem szoktam nők után fordulni, inkább megvárom, míg ő kezdeményez szemkontaktust. Viszont ha közismert nőt/férfit látok az utcán, mindig szeretem a tudtára adni, hogy felismerem, ezért nézek rá hosszabban. Ilyenkor általában fapofával mennek tovább, de van egy ismert közéleti személyiség (újságírónő), akit gyakran szoktam látni az egyik budapesti téren. Ő mindig visszanéz és ez tetszik. Nem játssza a nagymenőt, akire rá se szabad nézni, hanem viszonozza a pillantásaimat és még egy szolíd félmosolyt is megejt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!