Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki nem védekezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem védekezik sehogy?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mennyien vállalják ezt be, én bevallom párommal nem szoktunk használni semmit. Az az igazság, hogy én már 3 éve ezt csinálom de nem lett semmi problémám belőle. Van aki így lett terhes esetleg? Nehezemre esik elhinni, hogy az előváladéktól tényleg tehetbe lehet esni..
2019. dec. 14. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Így van. Pont ezt akartam.
2019. dec. 14. 20:18
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 igen tudom, arra gondolt hogy amugy konnyen tehetbe tud esni. Sok nonek ez nehezseget okoz meg ha direktben probalkoznak is a parjaval. Ha valakinek hamar osszejon az ‘szerencses’ tipus:)
2019. dec. 14. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
1# vagyok. Úgy szoktam fogalmazni, "elég volt a f#szra gondolni", és már terhes is voltam.
2019. dec. 14. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték. Kb. mintha bekötött szemmel mennél át mindig egy úttesten, lehet mákod van és 1000-szer megúszod, de lehet elsőre elüt egy teherautó. Minden alkalommal kockáztatsz.
2019. dec. 14. 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van két olyan barátnőm, akinek 8, illetve 10 év alatt nem sikerült teherbe esnie természetes úton a férjétől, egyikük kétszer nekifutott lombik programnak is, és sajnos úgy sem lett gyereke.

És van olyan barátnőm, aki még 2-3 évig nem akart gyereket, mert nem igazán voltak rá ideálisak a körülmények. Ő pedig teherbe esett a második alkalommal, amikor megszakítással "védekeztek".

2019. dec. 14. 20:41
 16/21 jdfGabrella ***** válasza:
Remélem hogy nincs ilyen hülye.
2019. dec. 14. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Peteeres körül kell több figyelem, de nyilván van benne máskor is kockázat. Ez akkor jó ha becsuszik a baba, de az nem gond, mert örültok neki. Ebben az esetben jó így "védekezni"
2019. dec. 15. 07:15
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
3 éve vagyunk együtt, első randi óta nem védekezünk sehogy, 1 hónapja volt a 7. abortuszom
2019. dec. 15. 10:38
 19/21 anonim ***** válasza:
2 evig igy csinaltuk, nemreg felrakattam spiralt, nehogy gond legyen. De 2 ev alatt nem lettem terhes
2019. dec. 15. 12:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi se védekezünk sehogy, "megszakítással" szexelünk, de igazából az se lenne probléma, ha teherbe esnék, szóval...
2019. dec. 15. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!