Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki nem védekezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem védekezik sehogy?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mennyien vállalják ezt be, én bevallom párommal nem szoktunk használni semmit. Az az igazság, hogy én már 3 éve ezt csinálom de nem lett semmi problémám belőle. Van aki így lett terhes esetleg? Nehezemre esik elhinni, hogy az előváladéktól tényleg tehetbe lehet esni..
2019. dec. 14. 20:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%

Mi nem védekezünk. Már nem is tudom hány éve...

Férjemmel vigyázunk.. eddig nem volt baj. Van már 2 gyerek, többet nem szeretnénk...Ezért rizikos, de eddig minden oke.

2019. dec. 14. 20:05
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Mi is megszakításosan csináljuk most már majdnem 5. éve. Múltkor még dokihoz is elment kivizsgálni hogy lehet-e gyereke és nem találtak semmit ami miatt ne lehetne. Nálam pedig ugyanúgy azt mondta a nődoki hogy minden rendben.
2019. dec. 14. 20:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elhinni, majd ha tényleg be sikerül akkor elhiszed:)
2019. dec. 14. 20:06
 4/21 A kérdező kommentje:
Na hát akkor mások is megerősítenek ebben hogy nem olyan egyszerű összehozni a gyereket:D főleg hogy nekem pl nehezebb is lenne teherbe esnem egy betegség miatt. De azért tudjátok, mindig ott van a mi van ha..
2019. dec. 14. 20:07
 5/21 anonim ***** válasza:
5%
Én nem szoktam 24/F szűz
2019. dec. 14. 20:08
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
1# vagyok. Mikor a gyerek projekten dolgoztunk, 2 hónapon belül terhes lettem mindkettővel.
2019. dec. 14. 20:08
 7/21 A kérdező kommentje:
#6 de akkor beléd is élvezett a párod, az azért más. Úgy nyilván könnyebb teherbe esni. Én most arról beszélek ha nem megy el benned a pasi. Dedirekt nem azt írtam,hogy megszakításos védekezés. Talán erős lenne ezt mondani erre. De érted:D
2019. dec. 14. 20:11
 8/21 anonim ***** válasza:
Persze értem. Ezt csak úgy odaírtam...plusz infonak
2019. dec. 14. 20:12
 9/21 anonim ***** válasza:
54%

Elméletileg előváladék is elég ahhoz hogy valaki teherbe essen, de nem hiszem hogy ez annyira gyakori lenne. Két éve vagyok kapcsolatban, mi is mindig megszakítással csináljuk. Sokkal jobb érzés és ha ügyesek vagytok akkor nem kell a nemkívánt terhességtől se tartanotok.

21/N

2019. dec. 14. 20:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A 6-os ezzel csak azt próbálta elmondani neked hogy ha megszakításosan csinálták akkor sose lett terhes, de ha gyereket akartak akkor meg szinte egyből összejött.
2019. dec. 14. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!