Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni sehogy sem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 4 éve élek szexuális életet, ezalatt sok férfival lefeküdtem, idősebbekkel, tapasztaltak voltak. Nyilván nem mindegyikükkel, de voltak többen, akikkel nagyon jó volt, sokáig csinálták. De sem szex közben, sem nyalással, ujjazással nem ment. Sosem éreztem még azt, hogy közel lennék hozzá.2019. okt. 18. 15:34
1/3 anonim válasza:
Menj szexuálpszichológushoz, mert mi laikusok vagyunk ilyen ügyben. Ez komoly dolog.
2/3 anonim válasza:
Ha egyedül, maszturbációval sem tudsz eljutni a csúcsra akkor annak mentális okai vannak (tudat alatt blokkol valami), ha nagyon mélyen "beült" a komplexus akkor tényleg csak pszichológus tud segíteni.
Könnyebb a helyzet ha el tudsz jutni a csúcsra maszturbáció során. Akkor "csak" át kell ültetned annak a technikáját az aktusba (megfelelő partnerrel). Elárulok ám egy titkot: kevés nő tud elélvezni csak hüvelyi úton, a többség csak a csikló direkt ingerlésével úgyhogy ne félj odanyúlni, vagy odahúzni a partnered kezét.
3/3 anonim válasza:
Előbb kellett volna megtanulnod a tested és csak azután elkezdeni össze-vissza basszni. A te bajod ha ennyi agyad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!