Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kleopátra mindenkit úgy csábított el, hogy széttette a lábát?
...gondolta, hogy a "nagy a p×na hatalma" elven egy kész luxusélet felépíthető; ééés, nos, bebizonyosodott, hogy "a p×nci hatalom, a villantott -||- NAGYhatalom"...
Ugyanis prostiként a világ hatalmasai egyikeként tartották el a szenvedő, porban-mocsokban kúszó-mászó, jajveszékelő parasztok, rabszolgák, közemberek. =(
Vagy nem így volt?
Ez NEM az ÉN elméletem! Kikérem magamnak!!!
=|
De inkább térjünk vissza a témára...
4#
Csak anekdota, tehát szubjektív bizonyíték, de a "nem tud ellenállni" részre élő cáfolat vagyok :D
Kleopátra az egyik legnagyobb stratéga volt, és remek uralkodó is. Sajnálom, hogy az y kromoszóma miatt maximum odáig terjedhet a felfogásod, hogy a nő csak p i ával érhet el valamit, vagy ennek alternatívája: a történelem összes háborúja p ina miatt volt. =(
Kleopátra
-14 éves korában kezdett uralkodni az apja mellett
- teljesen megreformalta Alexandriát és Egyiptomot
- elerte amit 300 évig képtelenek voltak a felmenői: megszerezte a görögök ÉS az egyiptomiak támogatását
- fáraó volt, aki a gazdagság korszakába vezette Egyiptomot
- Róma rettegett tőle, ezért rossz hírét keltették, pletykákat terjesztettek róla, és megpróbálták alaasni a tekintélyét, mert tehetetlenek voltak vele szemben.
És ezek közül tudod, hogy mi érdekes neked, és a két bites társaidnak? Igen. A legutolsó dolog, amit fersoroltam; a pletykák a tények helyett. Tragikus 💁🏻♀️😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!