Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kleopátra mindenkit úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kleopátra mindenkit úgy csábított el, hogy széttette a lábát?

Figyelt kérdés

...gondolta, hogy a "nagy a p×na hatalma" elven egy kész luxusélet felépíthető; ééés, nos, bebizonyosodott, hogy "a p×nci hatalom, a villantott -||- NAGYhatalom"...

Ugyanis prostiként a világ hatalmasai egyikeként tartották el a szenvedő, porban-mocsokban kúszó-mászó, jajveszékelő parasztok, rabszolgák, közemberek. =(

[link]

[link]

Vagy nem így volt?

2019. dec. 13. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de elvileg nem a szep nok koze tartozott a kesobbi hiedelmekkel ellentetben. Inkabb egy pszichopata volt akinek a megnyero kisugarzasa hatott a ferfiakra. Legalabbis en igy olvastam. Miert kell mindenre rahuzni, h a pina hatalom? Mivel akarod meg bizonygatni magadnak az elmeleted?
2019. dec. 13. 00:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez NEM az ÉN elméletem! Kikérem magamnak!!!

=|

De inkább térjünk vissza a témára...

2019. dec. 13. 00:30
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Ez történik itt éjjel
2019. dec. 13. 00:31
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
a történelem folyamán egy csomószor bebizonyosodott hogy a pin a hatalma nem elhanyagolható. városok,háborúk sorsa dőlt el nem egy nő lábai között. Kleo,ahogy itt írták már,állítolag nem volt egy szép nő,de karizmatikus annál inkább. hiszen nemcsak Ceasar volt meg neki hanem Antonius is a lábait(is) csókolta. egy férfi pedig soha nem tud ellenállni ha egy nő bedobja magát. Trójai Heléna, Delilah, Mata Hari, Monica Lewinsky... mind jó példa erre :D
2019. dec. 13. 00:38
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

4#

Csak anekdota, tehát szubjektív bizonyíték, de a "nem tud ellenállni" részre élő cáfolat vagyok :D

2019. dec. 13. 00:41
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
#5 Na tessék kéremszépem.Akkor mi már tobb háborút megnyertunk szinte!De Bukowsky nem állt ellen,a vén kujon író.
2019. dec. 14. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Már nem is emlékszem.
2020. jan. 20. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Úristen, te tényleg ilyen beteg dolgokat nézel? Szedsz/szívsz is valamit mellé?
2020. jan. 20. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Kleopátra az egyik legnagyobb stratéga volt, és remek uralkodó is. Sajnálom, hogy az y kromoszóma miatt maximum odáig terjedhet a felfogásod, hogy a nő csak p i ával érhet el valamit, vagy ennek alternatívája: a történelem összes háborúja p ina miatt volt. =(

Kleopátra

-14 éves korában kezdett uralkodni az apja mellett

- teljesen megreformalta Alexandriát és Egyiptomot

- elerte amit 300 évig képtelenek voltak a felmenői: megszerezte a görögök ÉS az egyiptomiak támogatását

- fáraó volt, aki a gazdagság korszakába vezette Egyiptomot

- Róma rettegett tőle, ezért rossz hírét keltették, pletykákat terjesztettek róla, és megpróbálták alaasni a tekintélyét, mert tehetetlenek voltak vele szemben.

És ezek közül tudod, hogy mi érdekes neked, és a két bites társaidnak? Igen. A legutolsó dolog, amit fersoroltam; a pletykák a tények helyett. Tragikus 💁🏻‍♀️😅

2020. jan. 20. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
Minden bizonnyal szerette azért a fas*zt.
2020. jan. 20. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!