Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedtétek fel a szeretőtöket? Mi volt a menete? Vagy titeket, hogyan csábított el egy házas ember?
Figyelt kérdés
Jöhet privátban is.2019. jan. 1. 11:23
1/9 anonim válasza:
Teljes véletlen. Sikerült ráboritanon a sütijét, italát.
2/9 anonim válasza:
Interneten keresztül találtunk egymásra. Van erre kifejezetten egy oldal.
3/9 anonim válasza:
Én eléálltam és rágyújtottam a közismert '90-es évekbeli diszkósláger refrénjére. Működött:
https://www.youtube.com/watch?v=_Ka01Y_pYgM
:-DDD
4/9 anonim válasza:
A munkahelyemre járt be, megtetszettem neki.
Amikor kettesben voltunk pár percre, lesmárolt.
Így kezdődött az egész.
5/9 anonim válasza:
egyike itt, levelezés, találkozás, s hetente jártunk össze
másikat egy hirdető oldalon, s szeretőm lett
a harmadik munkatársam volt, akivel sokat incselkedtünk, s a végén egy karácsonyi party végén először szeretkeztünk
42/F
7/9 anonim válasza:
Vállalkozó, mondhatni házhoz jött😁 egy szolgáltatást végzett a lakásban.
8/9 anonim válasza:
Magam alatt voltam, beittam, beszeltetett, hu de nagyon odafihyelt ram, majd kikezdett velem en meg elegge magam alatt voltam es elegge reszeg igy testileg nagy hatassal volt ram a nyomulasa. Hiba volt..
9/9 anonim válasza:
A legtöbb nő mindig többet akar mint szex. De amúgy ez is úgy működik mint alapesetben szerintem. Csak látniuk kell hogy vevő vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!