Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csábítottál már el magát heterónak mondó lányt? Vagy Téged csábított már el leszbi/bi lány?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 14:55
1/13 anonim válasza:
Engem egyszer egy iszogatos/filmezos esten lekapott a bi baratnom. Smaroltunk, es megujjazott. Hagytam, tetszett, elelveztem. De en nem voltam kepes hozza ugy erni. Akkor en mi vagyok? :D
3/13 anonim válasza:
Párszor lesmárolt egy régi barátnőm de több nemvolt köztünk.Mindketten heterok vagyunk.Engem nem zavarna ha egy lány úgy nyúlna hozzám de én nem tudnám ezt viszonozni,csókon kívül nemtudnék mivel szolgálni neki..akkor én mi vagyok? :D
4/13 anonim válasza:
#3 Te is egy párnahercegnő vagy.
5/13 anonim válasza:
Nálam fordítva. Én csábítottam el "full heteró" lányt :D megingott hogy akkor mennyire heteró attól kezdve
6/13 anonim válasza:
Ti meddig jutottatok el utolso?
7/13 anonim válasza:
Hagyta magát. Csókolóztunk, meg a csiklóját simogattam.
8/13 anonim válasza:
Engem elcsábított egy leszbikus lány, de csak csók volt meg egy kis tipi-tapi. Úgy volt, hogy lesz több is, de nem úgy alakult aztán.
9/13 anonim válasza:
Történt már ilyen, a legjobb barátnőm leszbikus volt és bár tudtam róla, hogy bejövök neki még sem tudtam rá úgy nézni, nem érdekeltek a lányok. Aztán egy részeg estén lesmárolt, teljesen meglepődtem, de valahogy tetszett a dolog. Aztán pár hasonló alkalom után kicsit jobban belelendültünk a dolgokba, akkor le is feküdtünk én meg értetlenül álltam, hogy de hisz engem soha nem érdekeltek a lányok. Ezután még hagytuk egy kicsit a dolgot kibontakozni, úgy voltam vele hogy nem agyalom túl csak csinálom ami jól esik és valamiért tőle minden kifejezetten jól esett. Aztán egyik alkalommal mondta, hoogy szeretné ha a barátnője lennék, mert ez az állapot már neki így nem jó. Akkor egy kicsit megijedtem, mert nekem fel sem merült a fejemben a kapcsolat, igazából próbáltam direkt nem is gondolkodni, hogy hogyan tovább mi hogy lesz, ezért "hirtelen" jött hogy mi legyen. Nem akartam őt elveszíteni, de kétségeim voltak, hogy meg tudom-e neki mindazt adni kapcsolati szinten amit megérdemelne. Kértem tőle egy kis időt, hogy gondolkodhassak ezen, egy hétig nem is beszéltünk. Na az volt életem egyik legrosszabb hete. Borzasztóan hiányzott és legszívesebben minden nap átutaztam volna hozzá a város másik végébe csak hogy láthassam legalább egy kicsit. Nem bírtam kiverni a fejemből, folyton ő járt az eszemben, így végül úgy döntöttem hogy adok a dolognak egy esélyt. Életem legjobb döntése volt, hogy akkor abba belementem. Azóta is együtt vagyunk(lassacskán már 7 éve) és soha nem voltam még boldogabb :)
10/13 anonim válasza:
Én is heteró voltam, amikor egy barátnőm elcsábított. Film, pia (talán kicsit több is), simogatott, lesmárolt, viszonoztam. Aztán simogatta a cicimet, majd azt vettem észre hogy a keze a bugyimbam, az ujja a csiklómom. Magam se tudom, hogy mit teszek, viszonoztam a simogatását. Mindketten hamar elélveztünk. Aztán csak feküdtünk egymást átkarolva. Majd felkelt, levetkőzött, és én mint alvajáró követtem. Lefektettt, és elkezdett nyalni. Raffináltan úgy helyezkedett, hogy a puncija közeledett a számhoz. Átkaroltam, és mikor megéreztem a puncija illatát, elvesztettem a fejem, és én is elkezdtem (szerintem ügyetlenül) nyalni. Csodás volt, és hatalmas orgazmust éltem át, olyat, mint azelőtt sose. Azóta vagyok leszbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!