Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csábítottál már el magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csábítottál már el magát heterónak mondó lányt? Vagy Téged csábított már el leszbi/bi lány?

Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt rá több példa, hogy "hetero" lánnyal voltam kapcsolatban.

Mindegyik kicsivel több, mint egy évig tartott.

2019. szept. 3. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ugyanis sosem sikerült még személyesen megismernem valakit, és egy barátnőmmel sem tudtam még ezt elképzelni.

Interneten valahogy elveszik a varázsa.

18/L

2019. szept. 7. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem csabitott el bi lany de leszbinek mondta magat.. Inkabb lanyokhoz viszonyult. Smaroltunk, simiztem ott alul, pettingeztunk es ennyi. Fel is izgultam ra... Ott jottem ra en is bi vagyok.. Ennel tobb nem volt, mert epp megzavartak..
2019. szept. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!