Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell érteni "fiús" és "lányos" lány alatt ebben a kategóriában?
Figyelt kérdés
A külsőségekre céloztok elsősorban?2019. aug. 24. 12:16
1/4 anonim válasza:
Fiúsabb, lányosabb nő közötti különbséget sok értelemben kell elképzelni!
Külső és belső alapján tudni lehet, de külső jegyekben ez teljesen nyilvánvaló.
Igaz, lehet küllemre fiús a lány, ha legbelül nőies felfogású és ez fordítva is igaz.
L
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem egyénenként változik,én ezek alatt külsőt is,de elsősorban az attitűdöt értem.Lehet egy gyöngyvirág lelkű lány fiúsan kinéző,nekem akkor is lányos kisugárzása lesz,illetve egy maszkulin jellemű nő akárhogy keni-feni magát,számomra férfias lesz.
3/4 anonim válasza:
Nem csak a külsőségeket jelenti, hanem a habitust, preferenciákat - úgymond a belsőt is. A kettő néha egybeesik, néha nem. Előfordulhat, hogy valaki külsőleg nőies, vagy akár "kislányos", de belül olyan "kemény" határozott, hogy simán felveszi a férfiakkal a versenyt (s nem attól függ, hogy sört iszik v. motorozik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!