Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet a cuckold vagyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a cuckold vagyat ugy megelni, hogy mindket felnek orom legyen es ne fajdalom?

Figyelt kérdés
Olyanok tanacsa erdekelne akik mar csinaltak es van benne tapasztalatuk. A megmondo emberek es az okoskodo trollok kimeljenek.
2019. dec. 9. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

Én nem csináltam még hasonlót, mert nem szívesen néznem a barátnőmet, ahogy más fa.szát szopkodja!

Viszont tudom, ez 1 létező fétis, és nincs ezzel semmi baj!

Ha mind a 2 félben megvan ez a hajlam, akkor elvileg senkinek sem fájó a dolog.

Ezt teljesen Cuckold laikusként mondom, de nyilván kell hozzá, hogy mind 2 fél ezt akarja!

Egyébként gond lesz a párkapcsolattal!

2019. dec. 9. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
swinger club...
2019. dec. 9. 23:44
 3/8 A kérdező kommentje:
En inkabb arra gondolok mondnuk, hogy a lany maga ismerje meg a partneret? Illetve szex utan a partnerrel szorosabb viszonyt is fuzhet a lany a sraccal? Mert az nekem kicsit fajna, ha "elvennek" tolem a baratnom, de meg se tilthatom neki, hogy szex utan ne talalkozzon vele.
2019. dec. 9. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Cuckold az nem egyenlő a nyitott kapcsolattal!

Tehát ha ilyenbe vágjátok a fejszéteket, jobb előre tisztázni, hogy ez tulajdonképpen micsoda...

Lehet a 3.fél állandó, de ne szóljon másról!

Ugye a Cuckold, az arról szól, hogy az egyik fél a partnere előtt szexel mással, plusz lehet fűszerezni különböző "élethelyzettekkel/szerepjátékokkal"

Általában ezek a szituációk a szex után abba is maradnak, mert ugye csak a nemiségről szólnak.

De összegezve, csináljátok ha jó nektek, csak ne tévesszétek össze ezt, se a félrkúrással,se pedig érzelmekkel!

33/F

2019. dec. 10. 00:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Kpszi utolso. Ez az amire en gondoltam. Tehat akkor addig tart amig szexelnek es ennyi?:) ez izgatonak hangzik
2019. dec. 10. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Igen, csak addig tart mindenféle kapcsolat a harmadikkal amíg tart az aktus. Csakis ezért találkoznak, egyéb időben nem.

Viszont a kérdésed az nem úgy hangzik, mint ahol mind a két fél örömmel megy bele a cuckoldba. Ha így van, ne csináljátok.

2019. dec. 10. 06:13
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Gyors és biztos útja egy, amúgy remekül működő kapcsolat tönkretételének.
2019. dec. 10. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A cuckold kicsit hasonlít az S/M-ra. Kicsit fájdalmas látni a szerettünket, miközben más csinálja vele, amit nekünk kellene.

Tehát nem fájdalom mentes, de élvezetes akinek bejön.

2020. jan. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!