Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a cuckold vagyat ugy megelni, hogy mindket felnek orom legyen es ne fajdalom?
Én nem csináltam még hasonlót, mert nem szívesen néznem a barátnőmet, ahogy más fa.szát szopkodja!
Viszont tudom, ez 1 létező fétis, és nincs ezzel semmi baj!
Ha mind a 2 félben megvan ez a hajlam, akkor elvileg senkinek sem fájó a dolog.
Ezt teljesen Cuckold laikusként mondom, de nyilván kell hozzá, hogy mind 2 fél ezt akarja!
Egyébként gond lesz a párkapcsolattal!
A Cuckold az nem egyenlő a nyitott kapcsolattal!
Tehát ha ilyenbe vágjátok a fejszéteket, jobb előre tisztázni, hogy ez tulajdonképpen micsoda...
Lehet a 3.fél állandó, de ne szóljon másról!
Ugye a Cuckold, az arról szól, hogy az egyik fél a partnere előtt szexel mással, plusz lehet fűszerezni különböző "élethelyzettekkel/szerepjátékokkal"
Általában ezek a szituációk a szex után abba is maradnak, mert ugye csak a nemiségről szólnak.
De összegezve, csináljátok ha jó nektek, csak ne tévesszétek össze ezt, se a félrkúrással,se pedig érzelmekkel!
33/F
Igen, csak addig tart mindenféle kapcsolat a harmadikkal amíg tart az aktus. Csakis ezért találkoznak, egyéb időben nem.
Viszont a kérdésed az nem úgy hangzik, mint ahol mind a két fél örömmel megy bele a cuckoldba. Ha így van, ne csináljátok.
A cuckold kicsit hasonlít az S/M-ra. Kicsit fájdalmas látni a szerettünket, miközben más csinálja vele, amit nekünk kellene.
Tehát nem fájdalom mentes, de élvezetes akinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!