Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan pasik, akik főként subok-mazok, enyhe dom-sado vággyal?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 18:53
1/8 anonim válasza:
Léteznek, úgy hívják switch :) (nem csak nőknél, férfiaknál is előfordulhat)
5/8 anonim válasza:
Én jobban szeretem a sub oldalt megélni, de volt már, amikor én domináltam. Valamikor elkap egy ilyen érzés, hogy fordítva akarom a szerepeket. Nagyjából 80-20% ez a megoszlás, partnertől is függ, hogy ki mit hoz ki belőlem.
6/8 anonim válasza:
Sub-mazo vagyok. A felsoroltak közül az "alárendelt, szolga, úrnő, mazo, fájdalom" kapcsolható hozzám. Érdekel a női dominancia, egy női lábfej kényeztetése, imádata szimpi lenne.
7/8 anonim válasza:
Mint a 6-os válaszoló,pont ugyanúgy kedvelem az általa felsoroltakat.
8/8 anonim válasza:
igen létezem. pont ilyen vággyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!