Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelni fog a fájdalom?
Figyelt kérdés
Na a lényeg az, hogy viszonylag szűk vagyok és szűz is. Tárggyal ritkán szoktam masztizni emiatt. Viszont mikor érzem, hogy becsúszik az a tárgy, az valami leírhatatlanul jó érzés. Szerintetek, ha majd egy (nyílván) vastagabb farokba beleülök, az ilyen nagy vágy mellett mennyire fog fájni? Ja és könnyen nedvesedek.
18/L
2019. nov. 24. 14:52
1/12 anonim válasza:
Mivel feldugtal valamit nem biztos hogy szűz vagy még. Illetve ez nagyon ember függő, kinek mennyire fáj és vérzik. Ismerek olyan csajt aki nem vérzett és nem is fájt neki. De olyat is akinél ki kellett húzni mert a falat kaparta sajnos. És előkészületek voltak mindenkinél jócskán.
2/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a szüzesség fogalom ahhoz köthető, akiben még nem volt farok:) Nem hiszem, hogy a szűzhártya elvesztése ezt befolyásolná.
2019. nov. 24. 14:57
3/12 anonim válasza:
Így van, attól hogy feldugtal valamit magadnak meg szűz vagy.
Figyeljetek majd oda a hosszú elojatekra,arra hogy minél nedvesebb legyél, és engedd el magad ne stresszelj ra.
4/12 anonim válasza:
Ezt jól tudod. :) Amúgy milyen tárgyat szoktál bedugni?
5/12 anonim válasza:
Mennyibe kerul a targy amit bedugtal? :)
6/12 anonim válasza:
Akkor ha én mint ffi nem punciba,hanem anális szexet csinálok akkor szűz maradok,mert a fogalom szerint nem erintkeztem nemi szervvel? Ugyan már. De nem vitázom....
7/12 A kérdező kommentje:
Nos egy fésűnyelet szoktam feldugni magamnak:)
2019. nov. 24. 15:25
8/12 anonim válasza:
Ha már átszakítottad a hártyádat akkor elviekben maradsz szűz, utána már nem fog elszakadni amikor beléd megy a fallosz is...
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de így legalább nekem is könnyebb lesz és neki is.
2019. nov. 24. 15:31
10/12 anonim válasza:
Az enyém 16/4,5 ami átlagosnak tekinthető. Szerintem azt is élveznéd. Amúgy imádnivalóak a hozzád hasonló eleven csajok. :)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!