Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti a "jókislányokat"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti a "jókislányokat" szeretitek vagy a "rosszkislányokat"?

Figyelt kérdés
Sokszor azt látom filmekben, hallomásból, hogy a fiúknak jobban tetszik, jobban izgatja őket, ha egy lány vadabb, belevalóbb, vagányabb, bulizósabb, "ribisebb". Ez tényleg így van? Vagy inkább visszatetsző, és a szendébb, visszafogottabb, diszkrétebb lányok a kapósabbak?
2019. dec. 9. 18:56
1 2
 11/19 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Szexre, bulizni, szeretőnek rossz kislány, élni jó kislány. 41F
2019. dec. 9. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a jó-rossz kislányokat szeretem.
2019. dec. 9. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A külvilág számára jó kislány, de velem kettesben rossz kislány.
2019. dec. 9. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ha a jó kislányból én tudom kihozni a rossz kislányt :D
2019. dec. 9. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo: Igen, a helyesiras fontos dolog, tehat nem art minel hamarabb megtanulni. Kesobb majd bukod a szerzodeseket miatta, utana meg viszik az autot, hazat... Kell meg folytatnom?

Amugy a filmeknek semmi koze a valosaghoz... stabil kapcsolatban nincs ertelme a ribisegnek... csak itt GYK-n van nehany prosti, illetve ferfi, aki nonek allitja be magat, es ok allitjak, hogy a ribiseg jo... :)))

2019. dec. 9. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az álszent jókislányokkal tele van a padlás...
2019. dec. 9. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a jó kislányokat szeretném..
2019. dec. 9. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, mikor az úgymond jó kislány, az ágyban levetkőzni a gátlásait, imádom ezt az úgynevezett "átalakulást"

33/F

2019. dec. 10. 17:09
 19/19 A kérdező kommentje:

15# Folytasd kérlek, jót nevetek rajtad, már bocsi. :D Valóban fontos dolog a helyesírás, főleg (ahogy te is írtad) szerződéseknél, hivatalos iratoknál. Bár teljes mértékben kétlem, hogy bármilyen szerződést buknék, mert 2 szót nem külön, hanem egybe írtam, vagy más hasonló helyesírási hibám lenne (sőt szerintem semmilyen helyesírási hiba miatt nem visznek el sem házat, sem kocsit)... Kinek nincs? Egy halandó hétköznapi magyar embernek biztosan. Még Áder Jánosnak is volt valami kis ügye, na bumm, nem is értem az miért volt hír...

De ha már helyesírás. Szerintem az ékezetek is hozzátartoznak ehhez, és ahogy látom, te ezzel hadilábon állsz. Na ez sokkal rosszabb, mint az én hibám, ajjaj. Hogy akarsz így komoly hivatalos szerződéseket írni, vagy bárhol képviselni magad írásban? Javaslom a magyar ékezetek és a magyar helyesírás mielőbbi megtanulását, mert fontos.

Ui.: Én aztán nem vagyok nyelvtannáci, távol álljon tőlem az okoskodás, de ez most kikívánkozott belőlem, bocsi többiek. :D Pláne nem ítélek el senkit, aki csak szimplán lusta ékezetek használni, mert mondjuk telefonról ír, és ez így gyorsabb, érthető. Főleg nem egy olyan komolytalan helyen, mint a GYK. :D

2019. dec. 12. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!