Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok, nők miért idegenkedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, nők miért idegenkednek ennyire a lábfétistől?

Figyelt kérdés
Pl. nyáron megyek a villamoson, és annyira szépen meg van csinálva a körmük, és annyira vadító szandálokat hordanak. Ugyanakkor a legtöbben elutasítóak, ami érthetetlen éppen e "kihívó" viselet ellenére. Vagy van egyáltalán valaki, aki élvezi is?

2019. dec. 9. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyon lábfétises vagyok de mindig az arcát nézem a lánynak és utána a személyiségét, emellé nincs nagy szerszámom de imádok puncit nyalni, és egyetlen partneremnél sem volt baj hogy imádtam a talpait,lábujjait persze az összes testrészével együtt.
2019. dec. 10. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem idegenkednek tőle a legtöbben, viszont ahogy nem örül neki egy idegen nő, hogy megbámulod a mellét / fenekét, úgy nem fog annak sem örülni ha kiugró szemekkel bámulod a lábait. Nem azért festik ki a körmeiket és ápolják a lábukat, mert arra vágynak hogy te azt jól megnézd és beleszeress, hanem azért mert nyáron az is látható. Ennyi.

Ha kapcsolatban vagy valakivel, és idővel kiderül hogy izgatnak a lábak, akkor nagy eséllyel bele fog menni a dologba, még ha őt nem is fogja izgatni maga a folyamat. Ugyanúgy, ahogy te is bele fogsz menni esetenként olyan szexuális vágyba a párod kedvéért, ami neked amúgy nem izgató. Ez ilyen. Nem szabad hogy erről szóljon egy kapcsolat, viszont a szexuális életetek részeként simán belefér. Nem volt száz barátnőm mint mindenkinek itt az interneten névtelenül, de a kevés aki volt, egyik sem bánta. F

2019. dec. 11. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Még hogy nincs kézfétis.. haha, pedig van az. :D
2019. dec. 16. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem idegenkednek tőle. Nem tudom, miért írják sokan, hogy elutasítóak, nekem egy olyan lány se volt még, akinek ellenére lett volna. Ha már intim viszonyban vagytok, akkor a nők ezt nagyon szokták élvezni, egyszerűen mert nagyon meghitt és gyengéd érzés nekik, hogy a lábukat csókolgatják. Csak az a fontos, hogy jussatok el az ágyig, és ott kerüljön ez elő, ne pedig rögtön ezzel nyiss. Pl. ne kérj tőle képet messengeren a lábáról vagy ne akard rögtön megmasszírozni, hanem finoman puhatolózz nála, hogy egyáltalán szereti-e, pl. megkérdezheted játékosan, hogy hol csikis, és közben próbaképp hozzáérhetsz a talpához. Egy lányra emlékszem, aki kimondottan mondta, hogy utálja, ha a lábához érnek, meg mindent, ami a lábbal kapcsolatos, de szerintem ha kellően lassan vezetik fel, és kellően fel van izgulva, még ő is rá tudna szokni.
2019. dec. 21. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!