Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért idegenkednek általában a szopástól?
Mert a szopatás, sz Ópjál le, megszopat álltalánosan pejoratív értelemben hóditott teret a nyelvben. Ez már determinálja a nőket.
Másrészt meg: "fújj, fasz!" Na ennyi :D Minden más nyafogás csak kifogás
Mert vannak csajok akik idegenkednek tőle?
Szerintem azért nem ez a jellemző..
Volt már phasz a szádban?
Nem?
Akkor próbáld ki.
Pedig szerintem lehet általánosítani. Bár ez olyan, hogy mikor az emberek összeszoknak, akkor már a lányokban is nagyobb a hajlandóság. Még annál is, aki elzárkózik tőle az elején. Persze aki nagyon ellene van, az hiába fogja később néha csinálni, az akkor sem lesz az igazi.
Amúgy a kifogások a legtöbb esetben csak kifogások valóban. De nekem volt barátnőm akinél tényleg mindenben tetten lehetett érni, hogy a kifogások valósak. Tehát ő komolyan úgy volt vele, hogy az egyrészt kvás, másrészt meg azért is volt ellene minden irányban adott orálnak, mert utána való smárolás ki volt zárva. Amúgy én bennem is bennem lenne ez a hülyeség. Bennem is az volt, hogy én nem szívesen csókolnám meg, ha már benne volt a szájában az enyém. De mikor odakerült a sor és elkapott a hév, akkor simán én akartam megcsókolni és elhúzódott. Volt, hogy belement, de nem volt az igazi. Soha nem tudott végig szopni, szóval nem gempás szájról beszélünk, abba soha nem mennék bele én sem.
Viszont ugyan ez állt fordítva is. Összesen egyszer engedte, hogy nyaljam 1,5 év alatt. Attól sokkal jobban el volt zárkózva. Annál meg aztán pláne nem akart csókolózni. Ebben mind a ketten ugyan olyanok voltunk. A másikat szeretem, nyilván nem undorodom tőle, de magamtól igen:D
Amúgy az egy alkalommal mikor nyaltam mivel nekem ő volt az első, béna voltam mint állat(megjegyzem most is:D, mert azóta sem volt alkalmam gyakorolni), de ennek ellenére akkor is élvezte magát a szituációt. Szóval vágyott rá, de azt valahogy romlottnak tartotta, vagy nem tudom, viszont magától a látványt láttam, hogy nagyon élvezi, hogy a lába között van a fejem. Szopásnál ugyan ez volt, mikor 1000 év után elkezdte csinálni, akkor már nagy vehemenciával vetette rá magát egy idő után. De persze ott volt ebben is az elmebaj, nézni nem lehetett közben, mert ugye az kvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!