Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál utáni szopástól lehet bajom?
beteg lehetsz tőle elég komolyan
úgyhogy ne csináld!
Nekem azt mondta anyukám, hogy vécézés után is mindig kezet kell mosni, és nem szabad addig a számhoz nyúlni, mert azok a csúnya bacik, amik a fenekemről, meg a kakából a kezemre kerülnek, attól mindenféle betegséget lehet kapni. Még csak 5 éves voltam, de elhittem neki.
Most meg kiderül, hogy az egész csak átverés, és nyugodtan megehetjük a saját szarunkat, nem lesz tőle semmi bajunk? Jól nézünk ki.
A végbélben lévő baktériumok, amik ugye rákerülnek a hímvesszőre, azok bejutnak a szádba, ott pedig kialakulhat egy bakteriális fertőzés, amitől szép gennyes lesz a torkod és piszkosul fog fájni a torkod. A patikában vény nélkül kapható torokfertőtlenítők semmit nem fognak rá hatni, mehetsz az orvoshoz antibiotikumért.
De ha erős az immunrendszered, akkor nem biztos, hogy lesz bajod.
Viszont ugyanez igaz a partnerre is. Neki meg a húgycsövén keresztül feljuthatnak a húgyutakba a kórokozók és neki is lehet tőle fertőzése, ha nem használtok óvszert.
Én szoktam, és nem volt még bajom, de mi egészségesek vagyunk.
De azért lehet gond belőle, egy torokfertőzés pl, de komolyabb nem hiszem.
Egy beöntéstől nem lesz steril a végbél. Azok a baktériumok, gombák E. coli, Streptococcusok, Enterococcusok, Candida, stb), amik ott élnek, nem fognak elpusztulni a langyos víztől.
Ezekre az jellemző, hogy a bélben nem okoznak betegséget, de onnan kikerülve, és a szájba, gyomorba, hüvelybe, húgycsőbe, onnan a hólyagba, vesékbe, prosztatába bekerülve okozhatnak. Az, hogy valakinek eddig soha nem okozott még semmilyen fertőzést, nem zárja ki sem azt, hogy soha nem is fog, és azt sem, hogy másnak sem, aki érzékenyebb rá. Van egy közmondás, a kútra járó korsóról.
Egyébként a nőket kisebb veszély fenyegeti, a seggből-szájba megúszható egy alapos fosással, a seggből-punciba meg maximum egy kellemetlen, de kezelhető hüvelyfertőzést okoz. A férfiak sokkal rosszabbul is járhatnak. Keressek példákat egy eü. fórumról, ahol Enterococcus faecalis, és Escherichia coli által okozott, krónikus, azaz évek óta kikezelhetetlen prosztatagyulladásról számolnak be férfiak?
Senkit nem akarok sem ijesztgetni, sem az análról lebeszélni, de azt gondolom, a veszélyről tudni kell.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!