Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a prostimba. Ki lehet őket váltani a futtatójuknál, hogy hazavihessem mint élettársamat? 23/f
Én a helyedben nem tenném. Az,hogy jól érzed magad Vele Neki egy üzlet, és teljesíti az elvárásokat. Egyáltalán nem biztos,hogy érzelmileg kötődik Hozzád, még akkor sem, ha Te ezt így érzed.
Senkit nem szoktam bírálni, de nem hiszek abban,hogy kvából lesz a legjobb feleség. Ha ezt az életmódot választotta, még ha kényszerhelyzetből is,nem egy hétköznapi életvitelű nő lehet.
Én a helyedben nem gondolkodnék ilyenben.Járj Hozzá rendszeresen amíg nincs partnered, és élvezd ki amit nyújt. Ennyi.
Nem mindnek van stricije
Az meg neki anyagilag nem éri meg h csak veled kuffantson
N
Mi az hogy "ki lehet őket váltani" mint valami rabszolgát? Neki ez a "biznisz" nagyon is profitáló, miért adná fel miattad? Szerinted el fog menni titkárnőnek meg recepciósnak csak azért hogy veled élhessen, ahol havonta keres annyit mint amit 3-4 kuncsaftól megkap 2 nap alatt? Gondolkozz már ember!
Aztán szerinted ő kötődik hozzád érzelmileg? Csakmert ez a prostiknál igen ritkán fordul elő, te meg ha nem tudsz pénz nélkül megfektetni csajokat akkor nem lehetsz egy Casanova.
Az egyetlen szcenárió amit el tudok képzelni ha brutálisan tele vagy pénzzel, és a prosti azt érzi hogy melletted kefélés meg más munka nélkül is meg tudja tartani az életszínvonalát.
Viszont ha milliomos lennél akkor valami eszed is lenne és nem írnál ki ilyen idióta kérdéseket.
Magyarul a válasz a kérdésedre: NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!