Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleszerettem a prostimba. Ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a prostimba. Ki lehet őket váltani a futtatójuknál, hogy hazavihessem mint élettársamat? 23/f

Figyelt kérdés
2019. dec. 5. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, megveheted.
2019. dec. 5. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért előtte kérdezd meg őt is, hogy akarja-e.
2019. dec. 5. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Én a helyedben nem tenném. Az,hogy jól érzed magad Vele Neki egy üzlet, és teljesíti az elvárásokat. Egyáltalán nem biztos,hogy érzelmileg kötődik Hozzád, még akkor sem, ha Te ezt így érzed.

Senkit nem szoktam bírálni, de nem hiszek abban,hogy kvából lesz a legjobb feleség. Ha ezt az életmódot választotta, még ha kényszerhelyzetből is,nem egy hétköznapi életvitelű nő lehet.

Én a helyedben nem gondolkodnék ilyenben.Járj Hozzá rendszeresen amíg nincs partnered, és élvezd ki amit nyújt. Ennyi.

2019. dec. 5. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindnek van stricije

Az meg neki anyagilag nem éri meg h csak veled kuffantson

N

2019. dec. 5. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is csak egy ember nem viheted haza. Am sem szeret téged. És normális embernek nem kell ilyen nő.
2019. dec. 5. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy "ki lehet őket váltani" mint valami rabszolgát? Neki ez a "biznisz" nagyon is profitáló, miért adná fel miattad? Szerinted el fog menni titkárnőnek meg recepciósnak csak azért hogy veled élhessen, ahol havonta keres annyit mint amit 3-4 kuncsaftól megkap 2 nap alatt? Gondolkozz már ember!

Aztán szerinted ő kötődik hozzád érzelmileg? Csakmert ez a prostiknál igen ritkán fordul elő, te meg ha nem tudsz pénz nélkül megfektetni csajokat akkor nem lehetsz egy Casanova.

Az egyetlen szcenárió amit el tudok képzelni ha brutálisan tele vagy pénzzel, és a prosti azt érzi hogy melletted kefélés meg más munka nélkül is meg tudja tartani az életszínvonalát.

Viszont ha milliomos lennél akkor valami eszed is lenne és nem írnál ki ilyen idióta kérdéseket.

Magyarul a válasz a kérdésedre: NEM

2019. dec. 5. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van stricije v. sem akkor nagyon sok pénzért megbeszélheted, hogy onnantól csak veled. Ettől még csak vettél egy állandó szexpartnert de nem többet. Szexet meg rengeteg mindent vehetsz pénzért, de igazi szerelmet sosem!
2019. dec. 5. 12:52
 8/9 A kérdező kommentje:
A prostikra mondják, hogy milyen jól keresnek. Igen, a futtatójuknak le is adják szépen. Nézzetek meg egy prostit. Nem úgy néz ki egyik sem, mint aki tele van pénzzel.
2019. dec. 5. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Lakásban kuncsaftokat fogadó prostiknak nincs futtatója, az a szállodák előtt utcán álló kezdő prostiknak van.
2019. dec. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!