Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell udvariasan elutasíta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell udvariasan elutasítani egy nőt?

Figyelt kérdés

Hétvégente el szoktam menni barátokkal szórakozni, és minden alkalommal legalább 1-2 csaj teljesen rám kattan és nem száll le rólam. Mindenhova jönnek utánam, nevetgélnek simogatnak én meg két szót nem tudok beszélni a haverokkal.

Már elég fárasztó ez az egész és jó lenne ha le tudnám rázni magamról ezt a nő áradatot.

2019. dec. 4. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu a kérdés akkor fel tudod fogni, hogy mennyi srác vágyik erre? És te meg nem élsz a lehetőséggel? :D

Amugy szerintem is legyél diszkrét, mondd h nincs kedved ismerkedni

L

2019. dec. 5. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:

"nevetgélnek simogatnak én meg két szót nem tudok beszélni a haverokkal."

Hát ez szörnyű lehet. :o)

Mondd azt nekik, hogy: Told el a traktort nagymuter, én úgyis erősen homár vagyok.

2019. dec. 5. 05:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Mond azt hogy Meleg vagy .

N

2019. dec. 5. 06:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Bocsi de a saját nememhez vonzodom...mond ezt.

Persze ...vicces figura vagy.

2019. dec. 5. 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Hehe, kamuszagú a kérdés, de ha igaz, akkor mondd azt, hogy anyáddal jöttél. Garantáltan lekopnak.
2019. dec. 5. 10:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Aki otthonosan mozog a pesti éjszakában az pontosan tudja mekkora orbitális kamu ez a kérdés. Kb. minden szórakozóhelyen csapatostul nyomulnak a pasik minden lánynak kinéző organizmusra. Még a ronda, kövéreket is leszólítják éjjel 2 után.

Akkor RENDKÍVÜL életszerű hogy egy pasi után fognak koslatni akármerre megy. Ez konkrétan celebekkel sem történik meg, pedig rendszeresen szoktam látni x-faktorosokat, színészeket az Ötkertben.

2019. dec. 5. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez tényleg létező probléma. Nem értem mitől irigykedtek, pl. gimiben nekem igenis idegesítő volt a túlzott figyelem

17#

Nem csak Pest van a világon

2019. dec. 6. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!