Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagymellű lánynak hogy lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymellű lánynak hogy lehetne udvariasan bókolni az első randin?

Figyelt kérdés
Holnap fogok randizni egy nagyon kedves, csinos, nem éppen "szűkkeblű" lánnyal. Nem akarom elijeszteni, de szeretném majd megdicsérni a kebleit. Hogy lehetne ezt finom formában megtenni? Ez a lány egyébként a húgom csoporttárnője az egyetemen, és a húgom azt mondja, hogy a lány általában örül, ha megdicsérik a melleit, mert nagyon büszke rájuk, de azt szereti, ha ez elegáns formában történik. Hogy lehet szép melleket elegánsan megdicsérni?

2015. aug. 16. 13:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne tedd, ez nem első randira való.
2015. aug. 16. 13:41
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Nah pl meséld el hogy gyakorikérdésekre tetted fel ezt a kérdést. Tuti meghatódik. Majd kiröhög és vége a randinak. :)
2015. aug. 16. 13:43
 3/20 anonim ***** válasza:
39%

Jó a melled csaj! Olyan mint a löncshús? vagy ha megcsapkodom remeg mint a kocsonya? :D

Tuti siker! :D

2015. aug. 16. 13:44
 4/20 anonim ***** válasza:
22%

nem szokott fájni a hátad??

azt a két kerek dinnyét nehéz lehet cipelni biztos megviseli...

huu azta k*va el bírja azokat a meltartód?? láncal van rögzitve vagy mi az isten???

na az látszik hogy nem push up...

vagy bármi...

2015. aug. 16. 13:48
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pont, hogy rossz ötlet a melleit dicsérni főleg 1. randin...
2015. aug. 16. 13:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
sehogy. ne ezzel nyiss az első randin, mert oltári nagy bunkónak fogsz tűnni
 7/20 A kérdező kommentje:
Én komoly válaszokra számítottam. Nem ilyen ocsmányságokra. Kérem, csak az adjon választ, aki tényleg tud segíteni. Hogy lehet formás melleket elegánsan megdicsérni?
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, felnőtt ember vagy... gondolkodj. Nehezedre esik? Kajak nem bántásból írom, de na...
2015. aug. 16. 13:55
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

a-a, nehogy megdicsérd

bírd ki az ágyig, ezzel nem szerzel jó pontot nála, de tényleg, én is imádom a big csöcsöket tesó, de még ne B) bírd ki légy férfi tudom nehéz én is pofájába mondanám hogy " figyelj béb hagyjuk a randit, menjünk fel hozzám azt had kúrjam szét a D-s csöcsödet"

hidd el, ha most valami f.a.s.z.ságot mondasz akkor buktad az egészet.

mondom a randin bármit mondhatsz de semmiképp ne dicsérgesd a kinézetét vagyis a mellét meg a fenekét ne bocsánat, majd ha már eljutsz vele a hálószobádra akkor az arcába nyomhatod hogy "k.u.r.v.a. nagy a csöcsöd, csapassuk a mellszexet r.i.b.a.n.c." B)

úgyhogy csak okosan

2015. aug. 16. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad. Az első randi a másik LELKE felfedezése, nem pedig a testé.

Ha a testét dicséred, akkor azt fogja gondolni, hogy szexelni akarsz csak.

Hagyd a 3-4. randira.

2015. aug. 16. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!