Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű lánynak hogy lehetne udvariasan bókolni az első randin?
Jó a melled csaj! Olyan mint a löncshús? vagy ha megcsapkodom remeg mint a kocsonya? :D
Tuti siker! :D
nem szokott fájni a hátad??
azt a két kerek dinnyét nehéz lehet cipelni biztos megviseli...
huu azta k*va el bírja azokat a meltartód?? láncal van rögzitve vagy mi az isten???
na az látszik hogy nem push up...
vagy bármi...
a-a, nehogy megdicsérd
bírd ki az ágyig, ezzel nem szerzel jó pontot nála, de tényleg, én is imádom a big csöcsöket tesó, de még ne B) bírd ki légy férfi tudom nehéz én is pofájába mondanám hogy " figyelj béb hagyjuk a randit, menjünk fel hozzám azt had kúrjam szét a D-s csöcsödet"
hidd el, ha most valami f.a.s.z.ságot mondasz akkor buktad az egészet.
mondom a randin bármit mondhatsz de semmiképp ne dicsérgesd a kinézetét vagyis a mellét meg a fenekét ne bocsánat, majd ha már eljutsz vele a hálószobádra akkor az arcába nyomhatod hogy "k.u.r.v.a. nagy a csöcsöd, csapassuk a mellszexet r.i.b.a.n.c." B)
úgyhogy csak okosan
Nem szabad. Az első randi a másik LELKE felfedezése, nem pedig a testé.
Ha a testét dicséred, akkor azt fogja gondolni, hogy szexelni akarsz csak.
Hagyd a 3-4. randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!