Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevelt lányom akar tőlem valamit?
Ő 17 éves, én 43. Néha átjön TV-t nézni a szobánkba, lefekszik mellém úgy, hogy az ölembe hajtja a fejét, a kezem meg ráteszi a combjára, és nincs rajta más mint egy laza hálóing és egy vékony bugyi. Néha a kezemmel simogatja a combját, majdnemhogy "ott" lent.
Máskor az ölembe ül úgy, hogy a feneke alatt pont ott a farkam, és még ugrál is hozzá!
Sokszor pedig egy szál törölközőben sétálgat előttem, szinte az egész cicije kint van. Ha ruhát vásárolunk, mindig nekem mutogatja hogy nézzem meg, milyen jó bugyit vagy melltartót talált. És felveszi és nekem mutogatja.
"Ilyenkor anyuka hol van?"
Szerintem ott, ahol a kérdező 17 éves nevelt lánya, aki az ölében ülve a farkán "ugrál": a kérdező szexuális fantáziájában.
Tényleg....
Az anyukátról egy szót sem szóltál, miért is?
Álmodozni jooo...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!