Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevelt lányom akar tőlem valamit?
Ő 17 éves, én 43. Néha átjön TV-t nézni a szobánkba, lefekszik mellém úgy, hogy az ölembe hajtja a fejét, a kezem meg ráteszi a combjára, és nincs rajta más mint egy laza hálóing és egy vékony bugyi. Néha a kezemmel simogatja a combját, majdnemhogy "ott" lent.
Máskor az ölembe ül úgy, hogy a feneke alatt pont ott a farkam, és még ugrál is hozzá!
Sokszor pedig egy szál törölközőben sétálgat előttem, szinte az egész cicije kint van. Ha ruhát vásárolunk, mindig nekem mutogatja hogy nézzem meg, milyen jó bugyit vagy melltartót talált. És felveszi és nekem mutogatja.
Vigyázz vele, mert lehet az anyjával össze beszélt és próbára tesz.
Aztán ketten fognak ellened vallani hogy megerőszakoltad.
Szar vége is lehet, a börtönben is az öledbe fog ülni a Béla.
Bro' 43 évesen csak el tudod már dönteni, hogy akar-e tőled egy lány valamit vagy sem.
Igen, könnyen lehet hogy direkt kacérkodik (még bőven abban a korban van amikor megy a "szárnypróbálgatás"), de gondolom érett 40-es férfiként tudod kezelni a dolgot külön útmutató nélkül is. Ha túlmegy egy vonalon akkor tegyél úgy mint akit nem érdekel, ignoráld és egy idő múlva leszokik róla.
Ami leírtál, azok alapján úgy tűnik, igen.
Annyit tudnék tanácsolni, hogy ilyenkor normális hangnemben szólj rá, hogy ez és ez azért így nem illendő: ebből meg kell értenie, hogy nem vagy vevő a közeledésére (remélem).
Jobb h ha messziről elkerülöd az ilyet.
Egy ismerősöm volt h belefutott egy ilyen magát kelletős kis p*csába, és mikor az anyja háta mögött rá ment a nevelőapjára, ő meg megd*gta, és azt mondta utána h ez nem fordulhat elő többet, akkor a lány elkezdte zsarolni, h ha nem fekszik le vele akk elmond mindent az anyjának, és még a rendőrségnek is.
Nem vicc!
Mondd meg neki h hagyja ezt abba, és ha hozzád bújik lökd el, és mondd meg neki h el fogod mondani az anyjának h miket csinál.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!