Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nevelt lányom akar tőlem valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevelt lányom akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Ő 17 éves, én 43. Néha átjön TV-t nézni a szobánkba, lefekszik mellém úgy, hogy az ölembe hajtja a fejét, a kezem meg ráteszi a combjára, és nincs rajta más mint egy laza hálóing és egy vékony bugyi. Néha a kezemmel simogatja a combját, majdnemhogy "ott" lent.

Máskor az ölembe ül úgy, hogy a feneke alatt pont ott a farkam, és még ugrál is hozzá!

Sokszor pedig egy szál törölközőben sétálgat előttem, szinte az egész cicije kint van. Ha ruhát vásárolunk, mindig nekem mutogatja hogy nézzem meg, milyen jó bugyit vagy melltartót talált. És felveszi és nekem mutogatja.

2019. dec. 4. 20:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
vszeg vonzódik hozzád
2019. dec. 4. 20:07
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Már csak az hiányzott a sztoriból hogy egy óvszerrel hadonászik és kacsintgat.

Ja, vajon akar valamit?

2019. dec. 4. 20:08
 3/28 anonim ***** válasza:
14%
Hasonló korú vagyok, és mindig is ilyen idős barátnőim voltak. Szívesen megnézném! ;)
2019. dec. 4. 20:09
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor anyuka hol van? Ő nem vesz ebből észre semmit? Te meg miért hagyod hogy ezt csinálja? Beszélj vele!
2019. dec. 4. 20:10
 5/28 anonim ***** válasza:
69%
Ha lenne egy neveloapam es vonzodnek hozza enis ilyeneket csinalnek.
2019. dec. 4. 20:10
 6/28 A kérdező kommentje:
Amíg nem vagyok biztos benne hogy úgy néz rám, addig nem hozom fel a témát, mert lehet, hogy én értem félre.
2019. dec. 4. 20:12
 7/28 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit mesélj még, akár privátban is.
2019. dec. 4. 20:17
 8/28 anonim ***** válasza:
43%
Dugni akar
2019. dec. 4. 20:25
 9/28 anonim ***** válasza:
70%
De jó hogy nem akadnak ilyen nők az utamba, akiknek ilyen korú pitsájuk van! Az egyik legagyatlanabb korosztály, nőnek akarja magát mutatni, de még magáról se tud.
2019. dec. 4. 20:32
 10/28 anonim ***** válasza:
69%

csak húz,ne vedd komolyan!

Nekem is volt nevelt lányom,1,5 éves korától 17 ig.A többi hülyegyerek válasza kula

2019. dec. 4. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!