Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek és a sperma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek és a sperma?

Figyelt kérdés

Én arra lennék kíváncsi, hogy a nők, akik engedik /szeretik ha a szájába élvez a partner, számít annak az íze, vagy lényegtelen, és csak maga a szitu a fontos?

Illetve, inkább a férfi örömére teszitek, vagy ti magatok is szeretitek, ilyen, vagy olyan okból az anyagot?

Ha nem gond írjátok oda azt is, hogy le is nyelitek, vagy csak beengeditek a szájba...

Az íz kérdése miatt érdekelne ugyebár.

F/33

2019. dec. 4. 16:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Valami hasonlo velemenyen vagyok mint az elso

Kifejezetten nincs bajom az izevel egyebkent, olyan semleges valami. Viszont a szituacio nagyon izgat, nedvesedek tole nagyon. Ezert szeretem lenyelni. Szinte mindegy az ize, mivel nem literszamra kell inni nem sokat szamit. De gondolom elofordulhat hogy valakinek extremen keseru vagy rossz izu, de ilyenbe meg nem futottam bele. Maga a helyzet szamit, azert elvezem:)

23L

2019. dec. 4. 17:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha a számba élveznek, de nem azért mert hű de jó íze van, hanem mert felizgat, és ha már úgyis a számba van akkor lenyelem. Ettől függetlenül nem vagyok oda az izéért, de nem is kibírhatatlan.
2019. dec. 4. 17:07
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Senki sem szereti a sperma ízet ?

Tevedes ! Van olyan sperma aminek finom edes íze van, azt szívesen lenyeltem, vagytam, hogy ujra erezhessem , es nem csak a ferfi öröme miatt teszem ! Magamért is .de volt amit muszaj volt kiköpnöm mert annyira keserű rossz izű volt !

Ha azt szeretnéd finom legyél, ne egyél túl fűszeres ételeket, ne dohányozz, és egyél rendszeresen ananászt :)

2019. dec. 4. 17:08
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Miert van az, hogy akárkit megkérek, hogy ne a számba elvezzen, ugyis odanyomja? Mar undorodom a barátométól, másfél evig nyeltem de mar besokaltam, megkerem mindig, hogy igy ne oda. De csak oda szokta. En meg kikopom zsepibe már, mert megundorodtam tőle. Szeretem a páromat, de gusztustalan lenyelni, foleg, hogy ő ki se nyal, en meg nap többször leszoptam, akkor minek? Undorító, langyos, sós. Valakinek meg keserű. Fuj
2019. dec. 4. 17:18
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nő a nyelés mellett dönt néha,azért van mert nem akar köpködni,vagy már lecsúszott félig meddig..
2019. dec. 4. 19:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar az íze, de nem is szeretem különösebben. Néha sós, néha keserűbb (ha több kávét ivott aznap), néha édeskés. Eleinte kiköptem, de 14 év együttlét alatt rég eljutottam odáig hogy lenyelem.

Inkább mint hogy a hajamba menjen, onnan rosszabb kimosni :D

32/N

2019. dec. 4. 22:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A 14-es válaszát nem teljesen értem.

Ellentétes nyilatkozatok!

"AKÁRKIT megkérsz,hogy ne oda"- Szereted a párodat"

2019. dec. 4. 22:36
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Úgy tűnik, azért csak igazam volt abban, hogy sok nő szereti nyelni, mégha nem is az íze miatt, de különböző fétisek miatt igen!

Szeretem én is oda engedni, persze ha a csaj is benne van!

Én amúgy is arra gerjedek, ha a nőnek lucskos lesz a puncija, pl szopás közben, az kikészít! 😮😉

De, hogy valakinek kajakra beleengedjem a szájába, annak ellenére, hogy nem szereti, azt biztos nem!

Ha szereti, izgatja akkor igen, nagyon igen! 😉

2019. dec. 5. 00:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, úgyis rossz az íze. Nem lesz eper vagy csoki ízű sehogy se hogy szívesen egyem.

Csak az ő örömére, és hogy ne kelljen sehonnan se takarítani.

Lenyelem. 19

2019. dec. 5. 12:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű a rossz íz. A csajom nem nyeli le, de nem undorból, egész egyszerűen sosem csinálta még, kiköpi, de szokta mondani, hogy amúgy tök jó édes íze van.
2019. dec. 17. 05:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!