Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek izgató számotokra a sperma vagy csak elviselitek, netán taszító?
Őszinte válaszokat várnék! (Köszi!)
A partneretek felé, miként mutatjátok ki a sperma iránti érzéseiteket, őszintén vagy kissé megjátsszátok, hogy kedvelitek a nedveit? Vagy konkrétan közlitek, hogy nem szeretitek és ezt fogadja el?
Itt nem csak arra célzok, hogy mehet a szátokba vagy lenyelitek-e. Összességében, miként viszonyultok az ondóhoz?
Létezik akit valóban izgat, netán, akinek ez egyfajta fétis?
Kort is írjatok légyszíves!
Alapvetően nincs bajom vele. Hogy mikor, mennyire izgat vagy taszít az sok mindentől függ. Partnertől, hangulattól, aktuális vágyaimtól, helyzettől, izgalmi állapottól...
Van amikor kifejezetten izgató számomra. Ilyenkor jöhet a számba, le is nyelem, mehet a testemre, a ..-ba. Ha kellően felhúz a partnerem, netán ki vagyok éhezve a kiadós szexre, akkor igen, izgató számomra a sperma (is).
Ha rossz napom van, ha nem szenvedélyes szeretkezésre csak összebújásra vágyok, vagy éppen még arra sem, akkor nem csak a sperma nem izgató számomra, de páromat is a búsba kívánom néha. Mert ilyen is van!
Sperma fétisem nincs, de tagadhatatlan, voltak már olyan pillanataim, mikor egy tucat pasit is elviseltem volna, a spermájukkal együtt. ;-)
Az élet nem fekete vagy fehér! Nem mindenki éli az életét a végletekben. Persze, biztos vannak, akik szeretik és akik utálják. Nem vagyunk egyformák!
37N (Nem kérek privát ajánlatokat!)
Én imádom! A gazdályát is! Az együttlét része. Nekem fétisem, és fogyasztom is ha a vége orállal végződik. Tudom nem mindenki szereti, mert a barátnőmről tudom, hogy még a testén se viseli el. Van olyan is aki csak elviseli, mert kötelezönek tartja.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!