Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nem féltetek mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem féltetek mikor elöször lenyeltétek a spermát? Milyen élmény volt nektek?

Figyelt kérdés

2019. aug. 25. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi, ez tényleg nem kötekedés, de kifejted légyszi, hogy mit értesz az alatt hogy nem féltetek? Mitől kellett volna félni?
2019. aug. 25. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem felelem volt hanem izgatott voltam nem tudtam milyen ize lesz, tartottam tole hogy rossz mert hallottam hogy eleg vegyes kinek jon be kinek nem meg pasija is valogatja. Aztan jo elmeny volt igazabol
2019. aug. 25. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
* marmint pasija is valogatja hogy milyen ize van a spermanak
2019. aug. 25. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem féltem és nem volt rossz

16 voltam

19/l

2019. aug. 25. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Miért kellene félni a sperma (ondó) lenyelésétől? Nem mérgező, semmi baja nem lesz tőle senkinek.

Az íze enyhén sós, de ahány férfi pont annyi féle egyedi íze lehet. A gulyáslevest sem egyformán főzik mindenhol.

Ha egy lány azért nyelte le, mert kíváncsi volt rá, ki akarta próbálni akkor kellemes, vagy semleges élményről fog beszámolni. Ha azért mert "elvárták" tőle, megfelelésből és nem saját kíváncsiságából nyelte először le akkor meg nagyobb valószínűséggel kellemetlen élményről.

2019. aug. 25. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Felni afganisztanban kell a haboruk foldjen.F
2019. aug. 25. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem emlékszem már, félni nem féltem. Azért a fenti válaszadókat tájékoztatnám, hogy ha van a szájban seb vagy akármilyen mikrórepedés, akkor úgy is el lehet kapni bármit. Szóval félni van mitől, nekem alkalmi volt az első és lehetett volna gond. Nem lett gond, de van!! mitől félni. Kapcsolatban más persze.
2019. aug. 26. 00:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De kicsit feltem hogy nagyon rossz ize lesz. De kellemesen csalódtam.
2019. aug. 26. 07:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem féltem inkább izgultam, de nem volt annyira rossz minnt sokan mondták
2019. aug. 26. 07:32
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen az amikor valaki még nem szexelt és csak hülyeségeket tud kérdezni.
2019. aug. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!