Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, amikor azt mondjátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor azt mondjátok, hogy nagyon rossza sperma íze, akkor pontosan mire gondoltok? Na és hogyan írnátok le a számotokra ízleteset, amit szerettek?

Figyelt kérdés

2019. aug. 25. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer életemben volt dolgom egy pasival, akié édes volt. Szó szerint. :) az tetszett. De a többi nem kellemes ízű és borzasztó savas. (De ennyit el lehet viselni)
2019. aug. 25. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Amivel én eddig találkoztam az kellemes ízűnek nem volt mondható, de nem volt kifejezettem rossz sem, leginkább semleges. Mondjuk lehet, hogy más lenne a véleményem, ha "normális", nem felizgult állapotban kóstolhatnám, de olyankor, amikor kenyeztetem a párom annyira nem figyelek az izére
2019. aug. 25. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Takonyra. Mindegy milyen ízű, nem szeretem szívogatni más taknyát.
2019. aug. 25. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Eddig összesen kétszer elégítettem ki orálisan a barátomat, és az ővé ilyen sós savanykás izű.. nem mondom hog a legjobb de nem is érdekel mert ha élvezi azt amit csinálok, akkor felőlem lehet akármilyen íze..
2019. aug. 25. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer volt ami nagyon keserű volt.
2019. aug. 25. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

En 3 emberet "kostoltam", egyiknek sos volt, o egeszsegesen el figyel a taplalkozasra

Masiknak borzalmasan undorito izu volt, azt hittem behanyok kb... :D szemetet eszik allandoan.

A harmadik szinten borzalmas volt, atlagos etkezesi szokasokkal...

"Finomhoz" meg sosem volt szerencsem :D

2019. aug. 25. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

1. kostold meg és megtudod

2. ízletes az anyám pörköltje

2019. aug. 25. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Keserű, rossz ízű. Ezt nem tudom jobban leírni.

Ami ízlik az édes, és nem keserű

2019. aug. 25. 21:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es! :) 1. Képzeld kóstoltam már, nekem pl sós, pont megy a pörkölthöz, kapsz bele váljék egészségedre!

2. Attól mert én megkóstolom a sajátomat, honnan fogom tudni, hogy egy csajnak bejönne e vagy sem? Gondold át jobban, mielőtt hülyeségeket Írogatsz!

2019. aug. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!