Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek és a sperma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek és a sperma?

Figyelt kérdés

Én arra lennék kíváncsi, hogy a nők, akik engedik /szeretik ha a szájába élvez a partner, számít annak az íze, vagy lényegtelen, és csak maga a szitu a fontos?

Illetve, inkább a férfi örömére teszitek, vagy ti magatok is szeretitek, ilyen, vagy olyan okból az anyagot?

Ha nem gond írjátok oda azt is, hogy le is nyelitek, vagy csak beengeditek a szájba...

Az íz kérdése miatt érdekelne ugyebár.

F/33

2019. dec. 4. 16:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ondónak nincs jó íze. Mármint nem olyan, mint a csokifagyi, hogy szívesen elnyalogatja az ember. Viszont nem is kibírhatatlan, és azért a mennyisége sem extrém. Ha már a számba engedem, akkor nem rohangálok a WC-re, meg köpködöm zsepibe, hanem egy korty és lent van, ennyi. Ettől függetlenül nem eszegetném kiskanállal, de egy feles pálinkánál ez sem rosszabb.

De mindjárt jönnek a szuper csajok, akik megmondják, hogy ők kifejezetten imádják az ízét és egész nap kortyolgatnák:D

2019. dec. 4. 16:23
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Az én ondóm semleges vagy enyhén sós. Vega vagyok, nem dohányzom, nem iszok.
2019. dec. 4. 16:25
 3/23 A kérdező kommentje:

#1 Korrekt válasz! 😉

Meg ez a kortyolgatni... 😂😂

2019. dec. 4. 16:27
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem engedem a számba, gusztustalan, undorító, mint a takony. Ha erőlteti a pasi,akkor elválnak útjaink, de akkor sem.
2019. dec. 4. 16:28
 5/23 anonim ***** válasza:
68%
En meg nem hallottam olyat, hogy vki kifejezetten szerette volna. Maximum csinalja a parja kedveert. 26
2019. dec. 4. 16:28
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Engem az érdekelne miért szól minden harmadik kérdés a spermáról :$
2019. dec. 4. 16:30
 7/23 A kérdező kommentje:

Mondjuk én, hallottam olyat, hogy sokan szeretik!

Persze nem az íze miatt, hanem inkább ilyen alárendeltségi okok miatt, fétis stb...

2019. dec. 4. 16:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Magával az orállal nincs gondom, szeretem csinálni, mert izgat, hogy a párom élvezi. De azt akkor is nehéz elképzelnem, hogy valakinek kifejezetten az ondó íze tetszik:D
2019. dec. 4. 16:32
 9/23 anonim ***** válasza:
36%

Akkor rosszul hallottad.

A sperma szájbavételét semmi nem indokolja.

Nem csillapít feszültséget, nem kelt eufóriát, sem kielégültséget nem okoz, nem ízletes, nem tápláló, egyszerűen haszontalanság.

2019. dec. 4. 16:35
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Senki sem szereti a sperma izet!!! Egy takonyszeru kisse budos valadek. Azert nyelik mert vagy nagylanyt akarnak jatszani vagy mert szeretik a parjukat es oromot okoznak
2019. dec. 4. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!