Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti hogy tapasztaltátok, ha egy pasi ananászlevet iszik, akkor jobb ízű lesz a spermája?
Nem tevhit.
A taplalkozas befolyasolja az izt. A nok is finomabbak odalent, legalabbis ezt a visszajelzest kaptam.
Hát, én csak azt tudom, hogy a szaga ugyanolyan, akár kávézom, akár nem, akár iszom sört, akár nem. A dohányzást nem tudom. Azt hiszem, inkább egyénfüggő lehet, nőknél biztosan tudom, hogy amelyik gusztusos, az mindig olyan, csak a közeli mensi és a peteérés változtat ezen valamelyest, de nem drámaian. Amelyik viszont erős illatú, ízű, az akkor is olyan, ha a habokból ugrott ki.
Mielőtt megszólnátok, olyat nőt még nem tapasztaltam, aki gusztustalan lett volna, de ennek az is az oka lehet, hogy nem ismerkedtem igénytelen nőkkel.
Melyik szakirodalomra gondolsz? Én még nem találkoztam mással, mint a bulvárlapok oldalán olvasható tanácsokkal, de azt nem venném komolyan.
Azt biztosan tudom, hogy a fokhagyma, de a hagyma is "átjön a bőrön", de más ételeknek nem tapasztaltam ilyen hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!