Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is felizgultok, ha hozzatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felizgultok, ha hozzatok er valaki a tomegkozeledesen?

Figyelt kérdés
Na most ez lehet bizarrul hangzik, de mar tobbszor is elofordult, hogy egy egesz helyes lany/no leult mellem es akarva akaratlanul is hozzam ert amit en elegge elveztem. Legtobbszor csak ugy ulnek mellem, h a karjuk hozza er az enyemhez es eleg izgato tud lenni. Persze igyekszek masra gondolni es nem is hagyom, h felalljon, de elegge bejon a szitu. Ilyenkor mindig megkerdezem magamban, hogy vajon ok is elvezik? Mert vegulis ok tettek hozzam a karjuk (en mindig ugy ulok le, hogy ne erjek mashoz) es nem veszik el. Tehat mas is elvezi az ilyen szitukat? Na persze van aki csak addig er hozzam amig mondjuk eloveszi a telefonjat es muszaj neki, ot gondolom nem izgatja. Na de a kerdes: fiuk, lanyok. Titeket izgat, ha egy szamotokra vonzo emberrel osszeerintkezik valamitek hosszi idon at a tomegkozledesen vagy barhol?
2019. dec. 3. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utazz reggel bro' a metrón, vagy a 4-6-os villamoson és akkor állni fog egész nap :D Nem szórakozásból, nemi vágyfelkeltés miatt érnek hozzád, hanem mert tömeg van. Ha téged ez izgat akkor tegyed, csak ne dörgöld oda a dákód másokhoz mert annak előbb-utóbb egy monokli és/vagy néhány kivert fog lehet a következménye.
2019. dec. 3. 23:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam odaforgolni senkihez a dakom. Sot, meg a karom sem. Ok szoktak hozzam erni. De ugy latom nehez ertelmezni amit irtam.
2019. dec. 3. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Konkrétan fel még nem izgultam, de régebben mintha lett volna olyan, hogy belepirultam hasonló eset(ek)be. Mindenesetre a jellemző az, hogy sértve érzem a privátszférámat olyankor.

21/L

2019. dec. 4. 01:24
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Engem izgat
2019. dec. 4. 05:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Szokott engem is izgatni, nem hinném hogy aki hozzáérne valakihez és ne venné el utána a kezét vagy a lábát, ne érezné jól magát tőle. Én ha olyas valaki ér hozzám aki taszít azonnal elkapom magam tőle.
2019. dec. 4. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyanezen filoztam valamelyik nap. :D Neha kiserletezek is, elveszem a kezemet par masodpercre pl megigazitani a gatyamat, aztan visszateszem ugyanugy hogy osszeerjenek. Aztan ha o sem huzza el akkor laza.
2019. dec. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!