Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti felizgultok ha oralisan kenyeztetitek az adott not?
Figyelt kérdés
Vagy csak azert csinaljatok hogy visszakapjatok?2019. okt. 14. 21:00
1/10 anonim válasza:
Igen felizgulok :) imádom az illatát,ahogy élvezi,remeg és még sorolhatnám :)
2/10 anonim válasza:
Izgató számomra ha orálisan kényzthetem plane ha hangosan élvezi azt!
4/10 anonim válasza:
Nem is az, hogy felizgat. Mert olyankor maximálisan koncentrálok, nem igazán áll fel tőle (de aztán amikor elélvez, akkor nagyon is lüktet, mered a farkam). A "jótevés" a lényeg, kedveskedés, meg persze a büszkeség amikor érzem/látom/hallom mennnyire nagyon élvezi
6/10 anonim válasza:
Naná! Azért csinálom, mert élvezem amikor látom a lányon hogy élvezi amit csinálok vele. Szeretném ha máskor is velem akarjon lenni, és ezért mindent megteszek.
7/10 anonim válasza:
Igen,nagyon szeretek nyalni, főleg fiatalabb csajt! 😋30+F
8/10 anonim válasza:
Én talán azt elvezem leginkább a szexben.
10/10 anonim válasza:
Én e közben válok félkeményrol harcra kesze! Ez így elég beszédes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!