Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is felizgultok, ha hozzatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felizgultok, ha hozzatok er valaki a tomegkozeledesen?

Figyelt kérdés
Na most ez lehet bizarrul hangzik, de mar tobbszor is elofordult, hogy egy egesz helyes lany/no leult mellem es akarva akaratlanul is hozzam ert amit en elegge elveztem. Legtobbszor csak ugy ulnek mellem, h a karjuk hozza er az enyemhez es eleg izgato tud lenni. Persze igyekszek masra gondolni es nem is hagyom, h felalljon, de elegge bejon a szitu. Ilyenkor mindig megkerdezem magamban, hogy vajon ok is elvezik? Mert vegulis ok tettek hozzam a karjuk (en mindig ugy ulok le, hogy ne erjek mashoz) es nem veszik el. Tehat mas is elvezi az ilyen szitukat? Na persze van aki csak addig er hozzam amig mondjuk eloveszi a telefonjat es muszaj neki, ot gondolom nem izgatja. Na de a kerdes: fiuk, lanyok. Titeket izgat, ha egy szamotokra vonzo emberrel osszeerintkezik valamitek hosszi idon at a tomegkozledesen vagy barhol?
2019. dec. 3. 20:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. dec. 3. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

nem, utálom ha hozzám érnek idegenek

F

2019. dec. 3. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor télen biztosan nem! Kabáton, pulóveren keresztűl? Talán, mondom talán nyáron ha mindketten rövidújjúban vagyunk!
2019. dec. 3. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Kiéhezett pasasként naná!

Habár a tömeg(nyomor)közlekedésen 99,9% ban olyanok érnek csak hozzám a tömegnyomor miatt akiket nem akarnék hogy hozzámérjenek.

De őszintén... Felesleges tagadni, pasiként ha csak egy jó nőt meglátok felizgulok, miért lenne ez más?

Amúgy nyilván én is udvariasan viselkedem és nem érek senkihez direkt.

2019. dec. 3. 20:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, de ritkán fordul elő, mivel eleve is ritkán utazom olyan járművekkel, ahol mellettem ül valaki. Emlékszem, régen egy lány ült mellém, és kis időre a lábszárunk összeért, de ő érintette hozzá az enyémhez az övét.
2019. dec. 3. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Pasiként nekemnis bejön. Volt már, hogy úgy álltunk, hogy a melleihez értem. Nem direkt. És nem vette el. Amikor felfogtam, hogy elvehetné de nem teszi, hát az... huh.
2019. dec. 3. 20:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Mint mondtam: en se akarkire izgulok fel. Csak olyan lanyokra/nokre akik nekem is tetszenek. Allva a tomegnyomorban nekem se az az elso gondolatom, h de szexi ahogy hozzamsimulnak, de ulve van idom ilyeneken gondolkodni es hat na. Koszi a valaszokat. Esetleg lanyok: ti mit szoltok ehhez? Nektek izgatok az ilyen helyzetek? Illetve most, h megtudtatok, h nehany fiut izgat ez a dolog mit gondoltok?:'D
2019. dec. 3. 20:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Nőként jártam már úgy hogy megfogták a fenekem, semmi izgató nem volt benne.
2019. dec. 3. 20:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem a fenekfogasra gondoltam. En se ereznem magam jol, ha valaki szandekosan letapizna. Itt veletlen erintesrol van szo, raadasul nem is olyan helyen. Egy osszeert kar vagy lab ne legyen mar egyenlo egy fenektapizassal
2019. dec. 3. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem izgat fel

Alapbol undorodom tole

Ha kinezetileg bejon a srac/lany akkor semleges

18/l

2019. dec. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!